Στην Audi το αφεντικό της Lamborghini

Στην Audi το αφεντικό της Lamborghini

Στην Audi το αφεντικό της Lamborghini

Μετά από έντεκα χρόνια στο τιμόνι της Lamborghini, αναλαμβάνει ο Στέφαν Βίνκελμαν την quattro, η οποία κατασκευάζει μεταξύ άλλων τα σπορ μοντέλα Audi R και RS.
Το Νούμερο Ένα της Lamborghini, Στέφαν Βίνκελμαν, αναλαμβάνει από τον Μάρτιο τη διοίκηση της θυγατρικής εταιρείας της Audi, quattro. Η quattro είναι υπεύθυνη για τις σπορ εκδόσεις των μοντέλων της Audi, τα οποία φέρουν τους κωδικούς R και RS και ο Στέφαν Βίνκελμαν θεωρείται ο κατάλληλος άνθρωπος για να πάρει το τιμόνι της στα χέρια του.

Σύμφωνα με δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Audi, Ρούπερτ Στάντλερ, «ο Βίνκελμαν θα συμβάλλει σημαντικά με την εμπειρία των πάνω από έντεκα ετών στη Lamborghini στην περαιτέρω ανάπτυξη της quattro GmbH».

Ο 51χρονος μόνιμα ηλιοκαμένος μάνατζερ με σήμα κατατεθέν το μοδάτο ντύσιμο έγινε αρχικά γνωστός ως Διευθύνων Σύμβουλος της αντιπροσωπείας της Fiat στη Γερμανία, πριν περάσει το 2005 στην κορυφή της Lamborghini. Η θητεία του στην ιταλική εταιρεία, η οποία ανήκει στον όμιλο VW, θεωρείται πολύ επιτυχημένη, μάλιστα η Lamborghini πούλησε πέρυσι 3.245 supercars ξεπερνώντας έτσι τις αρχικές προβλέψεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το νέο Audi A8 έχει 23 ηχεία με απόδοση 1.920 watts

    H Audi συνεχίζει τη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρία ήχου, Bang & Olufsen, και από κοινού προσφέρουν ένα κορυφαίο

Audi RS5... ανασταίνει και νεκρούς [Vid]

    Ένα κάπως αμφιλεγόμενο video παρουσίασε η Audi για την προώθηση του RS5 Coupe στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τίτλο «Η τελευταί

Tέρμα τα κουμπιά για το Audi A8.

    H ναυαρχίδα της Audi θα λανσάρει αρκετά πρωτοποριακά συστήματα, μεταξύ των οποίων και το νέο Virtual Dashboard που θα αναβα