Αυτή είναι η νέα BMW 8-Series

Αυτή είναι η νέα BMW 8-Series

Αυτή είναι η νέα BMW 8-Series

    Κόβουν την ανάσα οι πρώτες φωτογραφίες του μεγάλου coupe της BMW, που διαθέτει συναρπαστικές γραμμές και θα εφοδιάζεται με πανίσχυρους κινητήρες 450 και -στην έκδοση Μ- 600 ίππων!

bmw3_21.jpg

    Η BMW σχεδίαζε το λανσάρισμα της Σειράς 7 σε κουπέ εκδοχή και φέρνει ξανά στο προσκήνιο ένα όνομα από τα παλιά. Το εντυπωσιακό δίθυρο μοντέλο θα ονομάζεται Σειρά 8 και βρίσκεται ακόμη σε φάση εξέλιξης, όμως οι πρώτες φωτογραφίες του έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο και περιμένουμε πως έτσι θα περάσει στην παραγωγή, πιθανώς με ελάχιστες αλλαγές. Το σχέδιο εμπρός είναι τυπικό BMW με δυναμικά στοιχεία να τονίζουν την εικόνα του και το πίσω μέρος, έχει ακόμη πιο εντυπωσιακά στοιχεία που το κάνουν ένα από τα πιο κομψά αυτοκίνητα στην κατηγορία του.

bmw2_26.jpg

    Συνδυάζει την σπορ αισθητική με την πολυτελή εμφάνιση με άριστο τρόπο και σίγουρα, θα προσελκύσει ένα μεγάλο μερίδιο των πελατών αυτών των μοντέλων. Τοποθετείται απέναντι από πολύ ικανά μοντέλα, όπως για παράδειγμα η Mercedes-Benz S-Class Coupe και για αυτό η BMW έπρεπε να βάλει τα δυνατά της. Οι κινητήρες που θα εφοδιαστεί δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί όμως περιμένουμε το μοτέρ βενζίνης των 4.4 λίτρων V8 που θα αποδίδει περίπου 450 ίππους και 650 Nm ροπής. Επίσης, ο κινητήρας της νέας M5 με τα 600 άλογα είναι στο πρόγραμμα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η BMW i8... ντύθηκε στα μαύρα

    Μαζί με άλλα μοντέλα της η BMW θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και μία ξεχωριστή έκδοση της i8.

Πλησιάζει η ώρα της απόλυτης BMW Μ

    Τον Μάρτιο του 2018, στην έκθεση της Γενεύης, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα ένα από τα πιο ελκυστικά και επιβλητικά αυτοκίνητ