Το 2021 αναμένεται το crossover της Ferrari και ίσως είναι υβριδικό

Το 2021 αναμένεται το crossover της Ferrari και ίσως είναι υβριδικό

Το 2021 αναμένεται το crossover της Ferrari και ίσως είναι υβριδικό

    Ο Sergio Marchionne έχει πει επανειλημμένα ότι η Ferrari δεν θα κατασκευάσει ποτέ crossover. Τα σχέδια της Ιταλικής εταιρίας μπορεί να έχουν αλλάξει, αν το βρετανικό περιοδικό Car είναι σωστό.

    Σύμφωνα με τη δημοσίευση, η αυτοκινητοβιομηχανία εργάζεται πάνω σε ένα crossover που φέρει την κωδική ονομασία F16X.

    Θα είναι ο αντίπαλος των Aston Martin DBX και Lamborghini Urus, το crossover θα μοιάζει με ένα «coupe υψηλών προδιαγραφών», που θα εμπλουτίζεται με τα στυλ της Ferrari.

    Το crossover αναπτύσσεται παράλληλα με τη διάδοχο της GTC4, η οποία φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το 2020. Είναι σχεδιασμένο για να βγει στην αγορά ένα χρόνο αργότερα και θα διαθέτει μια ελαφριά πλατφόρμα αλουμινίου.

    Το μοντέλο θα προσφέρεται με κινητήρα V8 ή υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Η μετάδοση κίνησης σε όλους τους τροχούς θα είναι στάνταρ και το σύστημα πιθανότατα θα μεταφερθεί από τη διάδοχο της GTC4.

    Το crossover της Ferrari θα κοστίζει περισσότερα από 300.000 ευρώ και θα βοηθήσει τη Ferrari να διπλασιάσει τις ετήσιες πωλήσεις της σε περίπου 16.000 μονάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλεκτική Ferrari F12tdf τυλίχθηκε στις φλόγες

    Κάτι πολύ σοβαρό πρέπει να συμβαίνει με τις Ferrari, καθώς όλο και πιο συχνά υπάρχουν αναφορές παγκοσμίως, για αναίτιες προ

Νοτιοαφρικάνος προσπάθησε να περάσει λαθραία στη χώρα μια LaFerrari

    Ένας άνδρας από τη Νότιο Αφρική αγόρασε μια LaFerrari το 2014 και θέλησε να το πάει στη χώρα του, αλλά επειδή η διαδικασία

Μια γκρι Ferrari F12tdf πωλείται για 950.000 Euro.

    Μια από τις 799 F12tdf που κατασκεύασε η Ferrari αναζητά ήδη νέο ιδιοκτήτη.