Εξαιρετική μινιατούρα της LaFerrari Aperta από την Amalgam

Εξαιρετική μινιατούρα της LaFerrari Aperta από την Amalgam

Εξαιρετική μινιατούρα της LaFerrari Aperta από την Amalgam

    Η Amalgam Collection είναι μια εταιρία δημιουργίας εξαιρετικής ποιότητας μινιατούρων, και πρόσφατα παρουσίασε την πρόταση της για την LaFerrari Aperta. Αυτή είναι υπό κλίμακα 1:8, και θα βγουν στην παραγωγή μόλις 209 μινιατούρες, όσα και τα αυτοκίνητα που θα κατασκευάσει η ιταλική εταιρία.

    Θα είναι διαθέσιμες σε μαύρο (Nero Daytona) ή κόκκινο χρώμα (Rosso Corsa), ενώ αν έχεις στην διάθεση σου μια κανονική LaFerrari Aperta, η Amalgam μπορεί να σου την φτιάξει όπως ακριβώς είναι το spec του αυτοκινήτου σου.

    Η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει την τιμή της μινιατούρας, αλλά δεν θα μου κάνει καμία έκπληξη αν κάθε μια από αυτές πωλούνται για €10.000+. Τέλος, στην μεγαλύτερη δημοπρασία με μοντέλα της Ferrari, που θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου, από τον οίκο RM Sotheby’s, θα βγει στο σφυρί μια οne-off μινιατούρα της Aperta, η οποία θα είναι βαμμένη σε άσπρο χρώμα (Bianco Italia) και θα συνοδεύεται από μια εντυπωσιακή βάση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο πρώην παίχτης του Ολυμπιακού, Yatabare, τράκαρε τη Ferrari συμπαίχτη του.

    Ο 27-χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, Sambou Yatabare, που άνηκε στον Ολυμπιακό από το 2013 μέχρι τη περασμένη χρονιά, όντας π

Απίστευτη ατάκα από το αφεντικό της FCA

    Για ακόμη μία φορά ο επικεφαλής της Fiat Chrysler και CEO της Ferrari, Sergio Marchionne, έδωσε το δικό του σόου στο πλαίσι

Στο σφυρί η καμουφλαρισμένη Ferrari 458 Italia του Lapo Elkann

    Για ακόμη μια φορά η καμουφλαρισμένη Ferrari 458 Italia του Lapo Elkann βγαίνει στο σφυρί.