Εξαιρετική μινιατούρα της LaFerrari Aperta από την Amalgam

Εξαιρετική μινιατούρα της LaFerrari Aperta από την Amalgam

Εξαιρετική μινιατούρα της LaFerrari Aperta από την Amalgam

    Η Amalgam Collection είναι μια εταιρία δημιουργίας εξαιρετικής ποιότητας μινιατούρων, και πρόσφατα παρουσίασε την πρόταση της για την LaFerrari Aperta. Αυτή είναι υπό κλίμακα 1:8, και θα βγουν στην παραγωγή μόλις 209 μινιατούρες, όσα και τα αυτοκίνητα που θα κατασκευάσει η ιταλική εταιρία.

    Θα είναι διαθέσιμες σε μαύρο (Nero Daytona) ή κόκκινο χρώμα (Rosso Corsa), ενώ αν έχεις στην διάθεση σου μια κανονική LaFerrari Aperta, η Amalgam μπορεί να σου την φτιάξει όπως ακριβώς είναι το spec του αυτοκινήτου σου.

    Η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει την τιμή της μινιατούρας, αλλά δεν θα μου κάνει καμία έκπληξη αν κάθε μια από αυτές πωλούνται για €10.000+. Τέλος, στην μεγαλύτερη δημοπρασία με μοντέλα της Ferrari, που θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου, από τον οίκο RM Sotheby’s, θα βγει στο σφυρί μια οne-off μινιατούρα της Aperta, η οποία θα είναι βαμμένη σε άσπρο χρώμα (Bianco Italia) και θα συνοδεύεται από μια εντυπωσιακή βάση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ατμοσφαιρικός V12 για τη διάδοχο της F12.

    Έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα θα χρησιμοποιήσει η Ferrari για την διάδοχο της F12 Berlinetta.

Δημιούργησε την Ferrari GTC4Lusso που ονειρεύεσα

    Η Ferrari GTC4Lusso παρουσιάστηκε επίσημα στις αρχές του μήνα στην έκθεση της Γενεύης και η Ferrari έδωσε

Ποιος είναι πίσω από το τιμόνι της LaFerrari Aperta; (vid)

    Η LaFerrari Aperta είναι μια ειδική σειρά πολύ περιορισμένης παραγωγής, ένα δώρο για τους φίλους της Ferrari που γιορτάζει