Η Eleanor επιστρέφει

Η Eleanor επιστρέφει

Η Eleanor επιστρέφει

    Για τις ανάγκες της ταινίας Gone in 60 Seconds κατασκευάστηκαν 11 Shelby Mustang GT500 “Eleanor” και πλέον η Fusion Motor Company ανακοίνωσε πως απόκτησε τα δικαιώματα να κατασκευάσει ορισμένες νέες Eleanor Mustang Fastback.

    Αυτές θα βασίζονται στις Mustang Fastback του 1967 ή του 1968 και θα αποκτήσουν βελτιωμένο μπροστινό υποπλαίσιο, πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, φρένα της Wilwood, μπλοκέ διαφορικό, carbon μέρη και LED προβολείς. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν αγωνιστικά καθίσματα, κλιματισμός, ειδικά όργανα ένδειξης και σύστημα πλοήγησης.

    Μηχανικά θα προσφέρεται με πέντε διαφορετικούς V8 κινητήρες της Roush. Ο πρώτος είναι ένας V8 5,0-λίτρων απόδοσης 430 ίππων, με τον επόμενο να είναι η κομπρεσοράτη έκδοση του και να αποδίδει 600 άλογα. Επίσης υπάρχουν τρεις 7,0-λίτρων κινητήρες απόδοσης 480, 560 και 750 ίππων που συνδυάζονται είτε με 5-τάχυτο, είτε με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ υπάρχει διαθέσιμο και ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

    Οι τιμές πώλησης ξεκινούν από τις 189.000 δολάρια και όποιος παραγγείλει ένα, θα πρέπει να κάνει υπομονή 6 μήνες προκειμένου να το παραλάβει.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ford Mustang Bullitt με 475 άλογα

    Έχουν περάσει 37 χρόνια από την ημέρα που Steve McQueen, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Ford Fiesta: «Αυτοκίνητο του 2018»

    Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Helexpo στο Μαρούσι οι δημοσιογράφοι μέλη του ανεξάρτητου δημοσ

Aλλα... κόλπα από τη Ford στη Mustang

    Να ανεβάσει την απόδοση της Mustang φαίνεται πως έχει σκοπό η Ford, τη στιγμή που κοινοποιήθηκε μία φωτογραφία, στην οποία