Το νταμπλ θέλει η Hyundai Motorsport το 2018 στο WRC [Vid]

Το νταμπλ θέλει η Hyundai Motorsport το 2018 στο WRC [Vid]

Το νταμπλ θέλει η Hyundai Motorsport το 2018 στο WRC [Vid]

    Το νταμπλ θέλει να κατακτήσει η Hyundai Motorsport το 2018 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι. Να κατακτήσει δηλαδή το πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών. Αυτός είναι ο λόγος που ρίχνει στη μάχη τέσσερα i20 WRC με τέσσερα πληρώματα.

    Δύο πληρώματα οι Μίκελσεν-Γιέγκερ με το Νο 4 στις πόρτες και οι Νεβίλ-Γκιλσούλ με το Νο 5 θα συμμετάσχουν και στους 13 αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ενώ τα άλλα δύο πληρώματα οι Πάντον-Μάρσαλ και Σόρδο με νέο συνοδηγό, τον Ντελ Μπάριο στη θέση του Μαρτί θα «μοιράζονται» το i20 WRC με το Νο 6, ενώ κατά περίπτωση θα συμμετάσχει και το 4ο i20 WRC.

    Από τεχνικής σκοπιάς τα αυτοκίνητα δεν φέρουν αλλαγές σε σχέση με αυτά του 2017, καθώς η περσινή χρονιά ήταν η χρονιά των μεγάλων αλλαγών στους κανονισμούς. Φυσικά η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ και πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα σε ότι αφορά τις αναρτήσεις, τη ροπή του κινητήρα, τα φρένα, ακολουθώντας πιστά τους κανονισμούς.

    Και μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα δείτε και ένα video από τον τελευταίο αγώνα του 2017, στη μακρινή Αυστραλία.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το νέο Yaris WRC από την Toyota Gazoo Racing

    Το νέο της αγωνιστικό αυτοκίνητο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι μας έδειξε η ομάδα της Toyota Gazoo Racing, που θα χρησιμ

Δείτε τα Highlights από το GP της Μόντσα [Vid]

    Όλα όσα έγιναν στη Μόντσα συγκεντρώθηκαν σε 6 λεπτά από το επίσημο κανάλι της Formula1 στο youtube.

Το πρώτο ελληνικό GT-R που γράφει το 400αρι σε 7άρια

    Τον περασμένο Νοέμβριο στο drag day που είχε γίνει στο αεροδρόμιο της Θήβας, το Nissan GT-R του Χρήστου Κιγκουριά κατάφερε