Η Lamborghini teasάρει την Urus, δείχνοντας μας την LM002 [Vid]

Η Lamborghini teasάρει την Urus, δείχνοντας μας την LM002 [Vid]

Η Lamborghini teasάρει την Urus, δείχνοντας μας την LM002 [Vid]

    Η Lamborghini συνεχίζει το teasing της Urus η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στις 4 του Δεκέμβρη στην έδρα της ιταλικής εταιρίας στο Sant’Agata Bolognese και στο video αυτό μας δείχνει τον προκάτοχο του νέου της μοντέλου, την LM002. Η Lamborghini δηλώνει:

    Η Lamborghini Urus επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες, δημιουργώντας μια δική της κλάση: πρωτοφανής απόδοσης SUV, πολυτέλεια και ευελιξία, με το χαρακτηριστικό δυναμικό DNA σχέδιο ενός σπορ αυτοκίνητου της Lamborghini.

    Θα έχει εξαιρετική δύναμη και ροπή, ξεχωριστό σχεδιασμό και πολύ σημαντικό παρουσιαστικό. Παράλληλα θα προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες εκτός δρόμου.

  

 Το αυτοκίνητο θα φορά τον ολοκαίνουργιο twin-turbo V8 κινητήρα 4,0-λίτρων, με απόδοση 650 άλογα. Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός κιβωτίου με μετατροπέα ροπής, και όχι διπλοσύμπλεκτο, με την Urus να παρουσιάζεται στα τέλη του χρόνου, με τα πρώτα αυτοκίνητα να κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2018.

    Για την Lamborghini, η Urus δεν είναι σημαντική για την βιωσιμότητα της, αλλά έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτήν, καθώς το 2018 αναμένει να κατασκευάσει 1.000 αυτοκίνητα, έτσι ώστε να αγγίξει τις 3.500 αυτοκίνητα το 2019, τότε που θα παρουσιαστεί και η υβριδική της έκδοση.

    Η Lamborghini πλέον δεν κατέχει το ρεκόρ του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής στο Nurburgring με την Huracan Performante (χάνοντας το από το ηλεκτρικό Nio EP9), και με την Urus δεν ενδιαφέρεται να πάρει το αντίστοιχο του ταχύτερου SUV στη Πράσινη Κόλαση. Και αυτό γιατί το ιταλικό SUV θα μπορεί να καλύπτει ένα ευρύτερο φάσμα καθηκόντων, όχι απλώς να είναι το ταχύτερο SUV στο Nurburgring.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι εξατμίσεις μιας Lambo για μουσική στο σαλόνι σου!

    Καταλαβαίνω την ανάγκη ενός ανθρώπου, ο οποίος έχει αγοράσει μια Lamborghini και αναγκάζεται να την έχει μακρυά του τα βράδ

Πωλείται μια αγωνιστική Lamborghini Huracan GT3, το τέλειο "παιχνίδι" για πίστα

    Στο υποθετικό σενάριο ότι έχεις την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις ένα αγωνιστικό για να βγάλεις τον οδηγό αγώνων που κ

Lamborghini Miura: Επίσκεψη στο μέρος που πήρε το όνομα της

    Αυλαία ρίχνει η Lamborghini στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση μισού αιώνα από τη γέννηση της θρυλικής Miura.