Νέο τετράπορτο μοντέλο ετοιμάζει η Lamborghini

Νέο τετράπορτο μοντέλο ετοιμάζει η Lamborghini

Νέο τετράπορτο μοντέλο ετοιμάζει η Lamborghini

    Ένα ολοκαίνουριο τετράπορτο ετοιμάζει η Lamborghini, ώστε να το παρουσιάσει το 2021, ως μέρος του πλάνου του Ντομενικάλι για την εξέλιξη της φίρμας.

    Να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο τετράπορτο έχει σκοπό η Lamborghini το 2021. Μάλιστα, λέγεται ότι έχει, ήδη, ξεκινήσει η δουλειά πάνω στο νέο μοντέλο, που αποτελεί μέρος του πλάνου του Στέφανο Ντομενικάλι.

    Ο διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής φίρμας θέλει να πάει ένα βήμα μπροστά την εταιρεία του, ενώ στη «Lambo» έχουν επικεντρώσει τις συζητήσεις τους στο πώς θα μπορούσαν να πάρουν πλεονέκτημα από την εξέλιξη πλατφόρμας στο Volkswagen Group για να κάνουν κερδοφόρα τα μοντέλα, που τώρα... παίζουν χαμηλά.

    «Πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Το Urus είναι μόνο σε φάση προπαραγωγής και ο στόχος είναι να διπλασιάσουμε τις πωλήσεις τα επόμενα χρόνια. Όμως, πρέπει πάντα να κοιτάζουμε την εξέλιξη. Αν κάνουμε αυτό το πρώτο τεράστιο βήμα με το Urus, τότε υπάρχουν πιθανότητες», δήλωσε ο εμπεορικός διευθυντής της Lamborghini, Φεντερίκο Φοσίνι.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι το νέο τετράπορτο θα κατασκευαστεί πάνω στην πλαταφόρμα MSB της Porsche, την οποία χρησιμοποιούν η νέα Panamera και η νέα Bentley Continental GT.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι εξατμίσεις μιας Lambo για μουσική στο σαλόνι σου!

    Καταλαβαίνω την ανάγκη ενός ανθρώπου, ο οποίος έχει αγοράσει μια Lamborghini και αναγκάζεται να την έχει μακρυά του τα βράδ

Πωλείται μια αγωνιστική Lamborghini Huracan GT3, το τέλειο "παιχνίδι" για πίστα

    Στο υποθετικό σενάριο ότι έχεις την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις ένα αγωνιστικό για να βγάλεις τον οδηγό αγώνων που κ

Lamborghini Miura: Επίσκεψη στο μέρος που πήρε το όνομα της

    Αυλαία ρίχνει η Lamborghini στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση μισού αιώνα από τη γέννηση της θρυλικής Miura.