Περιοδεία στην νότια Ευρώπη ετοιμάζει η McLaren

Περιοδεία στην νότια Ευρώπη ετοιμάζει η McLaren

Περιοδεία στην νότια Ευρώπη ετοιμάζει η McLaren

    Βαλίτσες ετοιμάζει η γκάμα των μοντέλων Sports Series της McLaren, καθώς θα πραγματοποιήσει και φέτος καλοκαιρινή περιοδεία στην νότια Ευρώπη.

    Το κοινό  στου σταθμούς της περιοδείας που ετοιμάζει η McLaren θα έχει τη δυνατότητα να δει, να αγγίξει ακόμα και να οδηγήσει μοντέλα, όπως η 570S Spider και η 570GT. Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι είχε πραγματοποιηθεί με επιτυχία το “Sports Series Summer Tour 2016”.  

    Η περιοδεία θα έχει διάρκεια δυο εβδομάδων ξεκινώντας στις 28 Ιουλίου από την Βαρκελώνη. Το πρόγραμμα συνεχίζεται στην Ίμπιζα της Ισπανίας 31 Ιουλίου και στη Μαγιόρκα από 3-5 Αύγουστου. Ακολουθεί η Γαλλία με στάση των βρετανικών supercars στα Κάννες 9 Αυγούστου και στο Σαιν-Τροπέ 10 Αυγούστου, ενώ η αυλαία θα πέσει 12 Αυγούστου στο Σαν Ρέμο της Ιταλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιο είναι το τέλειο καθημερινό αυτοκίνητο

    Ενας Ιάπωνας δικηγόρος χρησιμοποιεί τη McLaren P1 για τις καθημερινές του μετακινήσεις στο Τόκιο, ενώ τα Σαββατοκύριακα ξεδ

Με πτυσσόμενο ψηφιακό πίνακα οργάνων η McLaren 720s [Vid]

    Η McLaren αποκάλυψε ένα νέο στοιχείο από το πολυ-αναμενόμενο μοντέλο της 720S.

Έκθεμα σε μουσείο μονοθέσια και supercar της McLaren

    Την ιστορία της στην άσφαλτο και στην πιστά θα «διηγείται» η McLaren από 6 Ιουλίου μέχρι 27 Αυγούστου στο Μουσείο Αυτοκινήτ