Περιοδεία στην νότια Ευρώπη ετοιμάζει η McLaren

Περιοδεία στην νότια Ευρώπη ετοιμάζει η McLaren

Περιοδεία στην νότια Ευρώπη ετοιμάζει η McLaren

    Βαλίτσες ετοιμάζει η γκάμα των μοντέλων Sports Series της McLaren, καθώς θα πραγματοποιήσει και φέτος καλοκαιρινή περιοδεία στην νότια Ευρώπη.

    Το κοινό  στου σταθμούς της περιοδείας που ετοιμάζει η McLaren θα έχει τη δυνατότητα να δει, να αγγίξει ακόμα και να οδηγήσει μοντέλα, όπως η 570S Spider και η 570GT. Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι είχε πραγματοποιηθεί με επιτυχία το “Sports Series Summer Tour 2016”.  

    Η περιοδεία θα έχει διάρκεια δυο εβδομάδων ξεκινώντας στις 28 Ιουλίου από την Βαρκελώνη. Το πρόγραμμα συνεχίζεται στην Ίμπιζα της Ισπανίας 31 Ιουλίου και στη Μαγιόρκα από 3-5 Αύγουστου. Ακολουθεί η Γαλλία με στάση των βρετανικών supercars στα Κάννες 9 Αυγούστου και στο Σαιν-Τροπέ 10 Αυγούστου, ενώ η αυλαία θα πέσει 12 Αυγούστου στο Σαν Ρέμο της Ιταλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Pure McLaren Experience 2017 [Vid]

    Μια ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης προσφέρει η McLaren σε VIP πελάτες της, αλλά και φίλους της βρετανικής μάρκας.

Έχοντας για καθημερινό αυτοκίνητο μια McLaren P1

    Γνώρισε τον Go Hiramatsu, έναν Ιάπωνα δικηγόρο, ο οποίος έχει επιλέξει να έχει για καθημερινό αυτοκίνητο μια McLaren P1.

Χειμερινή απόδραση στην Φινλανδία με McLaren 570S Coupe.

    Αν σου αρέσουν οι χειμερινοί προορισμοί και τα γρήγορα αυτοκίνητα, τότε αυτή η τετραήμερη εκδρομή θα σε ξετρελάνει..αρκεί ν