Η νέα Mercedes-AMG A45 θυμίζει supercar

Η νέα Mercedes-AMG A45 θυμίζει supercar

Η νέα Mercedes-AMG A45 θυμίζει supercar

    Η νέα Mercedes A-Class η οποία παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης πρόκειται να αποκτήσει και σπορ εκδόσεις AMG με αποδόσεις που θα ξεπερνούν τους 400 ίππους.

    Γεγονός που επιβεβαίωσε ο Tobias Moers, Επικεφαλής της AMG, ο οποίος παράλληλα ανακοίνωσε ότι η ισχύς αυτή θα προέρχεται από ένα νέο 2λιτρο κινητήρα. Επιπλέον, η επόμενης γενιάς Mercedes-AMG Α 45 θα διαθέτει βελτιωμένη τετρακίνηση 4MATIC, αναβαθμισμένο πλαίσιο, τιμόνι και αναρτήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να εφοδιάζεται με το Drift mode, όπως η Mercedes-AMG E 63 S.

    Επίσης, δεν αποκλείεται η επερχόμενη Α 45 να μετονομαστεί σε Α 50 για να δώσει έμφαση στην παραπάνω ισχύ, αφού για πρώτη φορά θα υπάρχει και λιγότερο δυνατή έκδοση. Αυτή θα είναι η Α 35 με απόδοση γύρω στα 300 άλογα, η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με μοντέλα όπως είναι το Audi S3 και το VW Golf R, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή της το καλοκαίρι του 2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα Mercedes-AMG G63 2018

    Η Mercedes παρουσιάζει την G63 AMG έκδοση της νέας G-Glass.

Ανάκληση Mercedes AMG GT λόγω προβλήματος στις ζώνες ασφαλείας

    Η διαδικασία της ανάκλησης τελικά μπορεί να εφαρμοστεί και στις καλύτερες οικογένειες, όπως είναι αυτή της Mercedes και μάλ

Mercedes-AMG GT by Wald.

Η Wald International παρουσιάζει στο Tokyo Auto Salon το bodykit που έχει ετοιμάσει για την