Τα «καρφιά» CEO Rolls-Royce για την Bentley Bentayga

Τα «καρφιά» CEO Rolls-Royce για την Bentley Bentayga

Τα «καρφιά» CEO Rolls-Royce για την Bentley Bentayga

    Το 2018 αναμένεται στην αγορά το Cullinan, το πιο πολυτελές, κομψό, ξεχωριστό και ακριβό SUV που έχουμε δει ποτέ. Πρόκειται για το πρώτο όχημα ελευθέρου χρόνου στην ιστορία της Rolls-Royce, αλλάζοντας τα δεδομένα στην κατηγορία. 

    Το Cullinan θα τοποθετηθεί απέναντι από την Bentley Bentayga ή τουλάχιστον, έτσι θεωρούμε εμείς. Διότι, σύμφωνα με τον  ισχυρό άνδρα της φημισμένης βρετανικής εταιρείας, η πρόταση των ανταγωνιστών δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους.

    Ο CEO της Rolls-Royce, Torsten Mueller-Oetvoes, θεωρεί ότι το μοντέλο που ετοιμάζουν είναι μοναδικό. Κανένα SUV που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά δεν είναι ικανό να τεθεί απέναντί του, ούτε καν η Bentayga, την οποία χαρακτήρισε ως ένα καμουφλαρισμένο Audi Q7. 

    «Εμείς δεν χρησιμοποιούμε πλαίσια αυτοκινήτων μαζικής παραγωγής. Αυτό θα περιόριζε τη σχεδίαση και θα υποβάθμιζε τη διαφορετικότητα. Σε αυτή την κατηγορία, δεν θέλεις ένα καμουφλαρισμένο Audi Q7. Θέλεις μια πραγματική Rolls-Royce. Ένα μοναδικό όχημα παντός εδάφους με υψηλό προφίλ».

    Οι ατάκες του ισχυρού άνδρα της RR είναι βέβαιο πως θα συζητηθούν, καθώς σπάνια ανώτερο στέλεχος αυτοκινητοβιομηχανίας μιλά με τέτοιο τρόπο για ανταγωνιστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πωλείται η τελευταία Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe

    Η Rolls-Royce ολοκλήρωσε, μετά από 10 χρόνια, την παραγωγή της Phantom Drophead Coupe, με την αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκ

Μια Rolls-Royce για παιδιά, για πολύ καλό σκοπό

    Όταν ακούμε το όνομα Rolls Royce αυτομάτως το μυαλό μας πηγαίνει σε πολλά κυβικά, πολυτέλεια, και... όγκο. 

Η Rolls-Royce ισχυρίζεται ότι δεν έχει ανταγωνιστές

    Σύμφωνα με τον Peter-Paul Schoppmann, περιφερειακό Διευθυντή της Rolls-Royce σε Γερμανία, Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη, η ετ