Τα «καρφιά» CEO Rolls-Royce για την Bentley Bentayga

Τα «καρφιά» CEO Rolls-Royce για την Bentley Bentayga

Τα «καρφιά» CEO Rolls-Royce για την Bentley Bentayga

    Το 2018 αναμένεται στην αγορά το Cullinan, το πιο πολυτελές, κομψό, ξεχωριστό και ακριβό SUV που έχουμε δει ποτέ. Πρόκειται για το πρώτο όχημα ελευθέρου χρόνου στην ιστορία της Rolls-Royce, αλλάζοντας τα δεδομένα στην κατηγορία. 

    Το Cullinan θα τοποθετηθεί απέναντι από την Bentley Bentayga ή τουλάχιστον, έτσι θεωρούμε εμείς. Διότι, σύμφωνα με τον  ισχυρό άνδρα της φημισμένης βρετανικής εταιρείας, η πρόταση των ανταγωνιστών δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους.

    Ο CEO της Rolls-Royce, Torsten Mueller-Oetvoes, θεωρεί ότι το μοντέλο που ετοιμάζουν είναι μοναδικό. Κανένα SUV που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά δεν είναι ικανό να τεθεί απέναντί του, ούτε καν η Bentayga, την οποία χαρακτήρισε ως ένα καμουφλαρισμένο Audi Q7. 

    «Εμείς δεν χρησιμοποιούμε πλαίσια αυτοκινήτων μαζικής παραγωγής. Αυτό θα περιόριζε τη σχεδίαση και θα υποβάθμιζε τη διαφορετικότητα. Σε αυτή την κατηγορία, δεν θέλεις ένα καμουφλαρισμένο Audi Q7. Θέλεις μια πραγματική Rolls-Royce. Ένα μοναδικό όχημα παντός εδάφους με υψηλό προφίλ».

    Οι ατάκες του ισχυρού άνδρα της RR είναι βέβαιο πως θα συζητηθούν, καθώς σπάνια ανώτερο στέλεχος αυτοκινητοβιομηχανίας μιλά με τέτοιο τρόπο για ανταγωνιστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γκραν Φινάλε για τη Rolls-Royce Phantom

    Οι εκδόσεις Drophead Coupe και Coupe της τωρινής γενιάς της Phantom αποχαιρετούν την παραγωγή, οπότε πώς θα μπορούσ

Καλορίζικο Κριστιάνο! Αυτή είναι η νέα αυτοκινητάρα του!

    Το πάρκινγκ της πολυτελούς κατοικίας του Κριστιάνο Ρονάλντο κοσμεί εδώ και μερικές ώρες άλλη μια αμαξάρα!

Μία Rolls-Royce Ghost Black Badge έγινε περιπολικό για καλό σκοπό

    Έχουμε δει πολλά αυτοκίνητα με αξιόλογο και σημαντικό προφίλ να επιλέγονται για τις υπηρεσίες που προστατεύουν μία χώρα ή μ