Με $280.000 αγοράζεις το αγωνιστικό Subaru Impreza WRC του Colin McRae.

Με $280.000 αγοράζεις το αγωνιστικό Subaru Impreza WRC του Colin McRae.

Με $280.000 αγοράζεις το αγωνιστικό Subaru Impreza WRC του Colin McRae.

    Το Subaru Impreza WRC του 1997 είναι ένα αγωνιστικό με το οποίο συνδέθηκε ο τιτανοτεράστιος Colin McRae όσο κανένας άλλος, και ακριβώς αυτό βρίσκεται προς πώληση από μια γερμανική αντιπροσωπεία.

    Το αγωνιστικό αυτοκίνητο είχε βγει για πρώτη φορά σε αγγελία τον περασμένο Απρίλιο, αλλά τότε η γερμανική εταιρία που έχει αναλάβει την πώληση του δεν είχε ανακοινώσει την τιμή πώλησής του. Σήμερα, όμως, μαθαίνουμε ότι αυτό μπορεί να μπει στο γκαράζ σου, αρκεί να δώσεις ¤280.000.

    Το συγκεκριμένο έχει αριθμό πλαισίου #3, με τον McRae να το οδηγεί για πρώτη φορά στο Ράλι του Μόντε Κάρλο. O τετρακύλινδρος boxer 2.0-λίτρων κινητήρας αποδίδει 300 άλογα, είναι το τελευταίο Impreza που δεν διαθέτει paddles αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, με το αυτοκίνητο να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

    Από το 1999 μέχρι το 2008 συμμετείχε σε διάφορους αγώνες του παγκόσμιου ή ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι με ιδιωτικές συμμετοχές, για να ξεκινήσει η ανακατασκευή του το 2008 και να τελειώσει ένα χρόνο αργότερα, όπου χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά στο Rally Legend του San Marino, καθώς από τότε ανήκει σε χέρια συλλέκτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το επόμενο Subaru WRX θα αντλεί στοιχεία από το Viziv Concept

    Η Subaru ετοιμάζει την επόμενη γενιά του WRX και σύμφωνα με τον αρχισχεδιαστή της, Mamoru Ishii, αυτό θα αντλεί στοιχεία απ

Το Subaru WRX STI έκανε χρόνο ρεκόρ για 4-πορτο sedan στη Πράσινη Κόλαση

    Η Subaru δεν άφησε τη βροχή να σταματήσει την προσπάθειά της για ένα γύρο ρεκόρ στην Πράσινη Κόλαση.

Χωρίς turbo τα Toyota GT86 και Subaru BRZ

    Τα δίδυμα Toyota GT 86 και Subaru BRZ βρίσκονται στην αγορά περισσότερα από πέντε χρόνια, με τα δύο ιαπωνικά μοντέλα να φορ