Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου TVR.

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου TVR

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου TVR.

    H TVR, επιτέλους, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου της πολυαναμενόμενου μοντέλου της, που θα σφραγίσει την επαναλειτουργία της.

    Η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει από τις αρχές του 2017 στην Ουαλία, με τα πρώτα νέα αυτοκίνητα της TVR να παραδίδονται στους πελάτες από το καλοκαίρι του 2017, έχοντας ήδη δεχτεί 400 παραγγελίες. Το αυτοκίνητο πιθανότατα θα επαναφέρει το όνομα Griffith, με το αυτοκίνητο να χρησιμοποιεί την επαναστατική νέα δομή σασί iStream Carbon, του Gordon Murray και θα διαθέτει σύγχρονη αεροδυναμική.

    Μηχανικά θα κινείται από έναν V8 της Cosworth, που θα αποδίδει τουλάχιστον 420 άλογα και με βάρος περίπου 1.150 κιλά θα επιταχύνει κάτω από 4 δευτ. για τα 0-100 χλμ/ώρα. Ο V8 κινητήρας σε video που είδαμε τον Οκτώβριο, όχι μόνο πήρε μπροστά αλλά απέδωσε καλύτερα του αναμενόμενου, με την TVR να ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει στο Le Mans το 2018.

    Θα έχει αρκετά ανταγωνιστική τιμή, καθώς θα ξεκινά από τις περίπου 65.000 λίρες (¤83.000), ενώ αργότερα η βρετανική εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα υπάρχει και ανοιχτή έκδοση, καθώς το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί από την αρχήν ώστε να υπάρχει και carbio έκδοση.

    

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Dodge Super Charger concept με κινητήρα 1.000 ίππων

    Η Mopar αποτελεί την εταιρεία του ομίλου FCA που ασχολείται με την κατασκευή ανταλλακτικών και αξεσουάρ αλλά και με τη δημι

Η πρώτη φωτογραφία του hypercar της Mercedes-AMG

    Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του hypercar που ετοιμάζει η Mercedes-AMG.

Lamborghini Terzo Millennio Concept

    Η Lamborghini αποκάλυψε το φουτουριστικό Terzo Millennio concept.