Είστε έτοιμοι για Audi A5;

Είστε έτοιμοι για Audi A5

Είστε έτοιμοι για Audi A5;

    Σε 20 ημέρες από σήμερα, στις 2 Ιουνίου, η Audi θα αποκαλύψει το νέο A5. Το οποίο, προς το παρόν, κρατά πολύ καλά καλυμμένο. 

    Με δύο εικόνες που αναδεικνύουν περισσότερο το ευφυές καμουφλάζ του και λιγότερο τη σιλουέτα του, η Audi ανακοίνωσε την επίσημη παρουσίαση του νέου A5, της coupe δηλαδή εκδοχής του A4. Φυσικά θα ακολουθήσει και το sportback, που θα είναι η τετράθυρη  εκδοχή του.

    Κρίνοντας από τις μέχρι σήμερα κατασκοπευτικές εικόνες του μοντέλου, αισθητικά δεν θα είναι σίγουρα ανατρεπτικό, σε σχέση με τον προκάτοχό του, ακριβώς όπως συνέβη και με τη νέα γενιά του Α4.

    Εκεί που αναμένεται πολύ σημαντική βελτίωση είναι στο βάρος και τη δυναμική συμπεριφορά, καθώς η χρήση του νέου πλαισίου MLB Evo στο A5 θα μειώσει σημαντικά το βάρος. Έτσι, το κομψό τετραθέσιο κουπέ, παρά τις ελαφρά αυξημένες διαστάσεις που θα έχει, θα είναι σίγουρα πιο γρήγορο, ποιο οικονομικό και πιο ευχάριστο στην οδήγηση.

    Τα μηχανικά μέρη προέρχονται φυσικά από το αδελφό Α4, με βασικό κινητήρα τον TSi των 1.4 λίτρων και κορυφαίο τον 3.0 V6 της έκδοσης RS5, που φήμες τοποθετούν την απόδοσή του κοντά στους 500 ίππους. Μάλιστα, γίνεται λόγος για την ενσωμάτωση, για πρώτη φορά, μιας μορφής υπερτροφοδότησης με ηλεκτρικό turbo, όπως στον κινητήρα diesel του SQ7.
    

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το νέο Audi RS7 με 600+ ίππους

    Η νέα γενιά του πολυτελούς μοντέλου της Audi θα αποκτήσει σύντομα RS εκδοχή που θα είναι ισχυρότερη, ταχύτερη και περισσότε

H Audi ετοιμάζει ένα ακόμη πιο γρήγορο R8

    Η Audi, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζει ένα ακόμη πιο γρήγορο R8 με περισσότερους ίππους και πιο σπορ χαρακτήρα, ώστε να τοποθ

Η Aston Martin Vanquish Zagato Speedster δοκιμάζεται στο Nurburgring [Vid]

    Στο Nurburgring αυτές τις ημέρες βολτάρει μια σπάνια Aston Martin Vanquish Zagato Speedster.