Στην Audi το αφεντικό της Lamborghini

Στην Audi το αφεντικό της Lamborghini

Στην Audi το αφεντικό της Lamborghini

Μετά από έντεκα χρόνια στο τιμόνι της Lamborghini, αναλαμβάνει ο Στέφαν Βίνκελμαν την quattro, η οποία κατασκευάζει μεταξύ άλλων τα σπορ μοντέλα Audi R και RS.
Το Νούμερο Ένα της Lamborghini, Στέφαν Βίνκελμαν, αναλαμβάνει από τον Μάρτιο τη διοίκηση της θυγατρικής εταιρείας της Audi, quattro. Η quattro είναι υπεύθυνη για τις σπορ εκδόσεις των μοντέλων της Audi, τα οποία φέρουν τους κωδικούς R και RS και ο Στέφαν Βίνκελμαν θεωρείται ο κατάλληλος άνθρωπος για να πάρει το τιμόνι της στα χέρια του.

Σύμφωνα με δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Audi, Ρούπερτ Στάντλερ, «ο Βίνκελμαν θα συμβάλλει σημαντικά με την εμπειρία των πάνω από έντεκα ετών στη Lamborghini στην περαιτέρω ανάπτυξη της quattro GmbH».

Ο 51χρονος μόνιμα ηλιοκαμένος μάνατζερ με σήμα κατατεθέν το μοδάτο ντύσιμο έγινε αρχικά γνωστός ως Διευθύνων Σύμβουλος της αντιπροσωπείας της Fiat στη Γερμανία, πριν περάσει το 2005 στην κορυφή της Lamborghini. Η θητεία του στην ιταλική εταιρεία, η οποία ανήκει στον όμιλο VW, θεωρείται πολύ επιτυχημένη, μάλιστα η Lamborghini πούλησε πέρυσι 3.245 supercars ξεπερνώντας έτσι τις αρχικές προβλέψεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Audi R8 με το turbo μοτέρ της νέας Panamera.

    Η δεύτερη γενιά Audi R8 πρόκειται να εφοδιαστεί με τον 2.9 twin-turbo V6 κινητήρα, ίδιο με αυτόν της νέας Porsche Panamera.

Έρχεται Audi RSQ8 με 605 ίππους

    Έπειτα από την παρουσίαση της πρωτότυπης εκδοχής του νέου Q8 στην έκθεση του Ντιτρόιτ, τον περασμένο μήνα, η Audi είναι έτο

Ειδική τεχνική για ματ αποτέλεσμα από την Audi

     Audi ανέπτυξε μια νέα τεχνική που δίνει ματ απόχρωση στο χρώμα των αυτοκινήτων της.