Αυτό είναι το ακριβότερο σπίτι του κόσμου[Vid]

Αυτό είναι το ακριβότερο σπίτι του κόσμου [Vid]

Αυτό είναι το ακριβότερο σπίτι του κόσμου[Vid]

    Μερικά σπίτια είναι θαρρείς βγαλμένα από όνειρο και αυτό που βλέπουμε στις εικόνες πιο πάνω είναι ένα από αυτά! Φυσικά μόνο σπίτι δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις την έπαυλη αυτή, η οποία είναι σε μία μαγευτική τοποθεσία και έχει μέσα της εκτός από όλες τις ανέσεις και μία υπέροχη συλλογή από μηχανοκίνητα.

    Η έπαυλη βρίσκεται στο Λος Άντζελες και ονομάζεται Billionaire (δισεκατομμυριούχος). Καλύπτει έκταση 3.500 τετραγωνικών μέτρων, έχει 105 μέτρα μήκος και 68 μέτρα πλάτος. Η κατασκευή της διήρκεσε τέσσερα χρόνια και δούλεψαν για αυτήν 250 εργάτες. Έχει 21 μπάνια, 50 διαφορετικούς τύπους μάρμαρου από την Ιταλία, 12 κρεβατοκάμαρες, πέντε μπαρ, τρεις κουζίνες, γυμναστήριο, σπα, ελικοδρόμιο και πάνω από όλα έκθεση με συλλεκτικά αυτοκίνητα!

    Ο τελευταίος είναι και ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται εδώ στις σελίδες μας, αφού τα αυτοκίνητα που υπάρχουν σε αυτήν είναι απίστευτα και πωλούνται μαζί με το… σπίτι. Συγκεκριμένα, στην έκθεση της έπαυλης υπάρχουν Bugatti Veyron, Pagani Huayra, Ariel Atom, Mercedes 540K και πολλά ακόμη αυτοκίνητα αλλά και μοτοσυκλέτες.

    Η μηχανοκίνητη συλλογή εκτιμάται πως κοστίζει περίπου 30.000.000 ευρώ αλλά αυτά τα λεφτά δεν είναι τίποτα εμπρός στο κόστος της έπαυλης, το οποίο είναι στα 188.000.000 εκατομμύρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια McLaren P1 Experimental Prototype για πούλημα

    Τον Δεκέμβριο του 2015 η McLaren έκλεισε το κεφάλαιο P1, καθώς τότε βγήκε από το εργοστάσιο της, στο Woking της Αγγλίας, το

Η καλύτερη έκθεση McLaren στην Ευρώπη

    H McLaren, το όνομα της οποίας είναι - όπως αυτό της Ferrari - άρρηκτα συνδεδεμένο με τη Formula 1, βράβευσε την κο

Bentley Mulliner: Το τμήμα εξατομίκευσης μας δείχνει τα έργα του (vid)

    Όλες οι επιθυμίες σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, σύμφωνα με το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner της Bentley.