60 νέες θέσεις εργασίας το 2017 από Bentley.

60 νέες θέσεις εργασίας το 2017 από Bentley.

60 νέες θέσεις εργασίας το 2017 από Bentley.

    Νέες προσλήψεις ετοιμάζεται να κάνει η Bentley το φθινόπωρο του 2017 και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τα βιογραφικά τους.

    Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως 27 Νοεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.bentleycareers.com ενώ συνολικά θα γίνουν 60 προσλήψεις. Οι κενές θέσεις απευθύνονται σε μαθητευόμενους, σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς, οι οποίοι θα αποκτήσουν εμπειρία και θα ειδικευτούν στους τομείς των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, στις προμήθειες, στο τμήμα των μηχανικών και στην παραγωγή. 

    Αναφορικά με τους μαθητευόμενους θα προσφερθούν 22 θέσεις ενώ οι επιλαχόντες ανάλογα με το τμήμα τους θα έχουν διάρκεια σπουδών τριών ή τεσσάρων ετών, ενώ το πρώτο έτος των σπουδών τους περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση. Για τους μεταπτυχιακούς υπάρχουν 13 θέσεις εργασίας για δυο έτη και για τους προπτυχιακούς 25 θέσεις εργασίας διάρκειας 12 μηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Smartwatch από την Breitling για την Bentley Continental Supersports [Vid]

    Το δικό τους ξεχωριστό ρολόι χειρός μπορούν να έχουν οι οδηγοί της Continental Supersports, η οποία είναι η ταχύτερη Bentle

Στο σφυρί η Bentley του Elton John

    Για όσους δε γνωρίζουν, ο Sir Elton John έχει στην ιδιοκτησία του μερικά πολύ εντυπωσιακά αυτοκίνητα.

Ηλεκτρίζει η Bentley στη Σαγκάη [Vid]

    Η βρετανική φίρμα έδωσε δυναμικό "παρών" στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σανγκάης, εκθέτοντας τα σημαντικότερα μοντέλα της, καθ