Από που εμπνεύστηκε ο σχεδιασμός της νέας Bentley Continental GT; [Vid]

Από που εμπνεύστηκε ο σχεδιασμός της νέας Bentley Continental GT; [Vid]

Από που εμπνεύστηκε ο σχεδιασμός της νέας Bentley Continental GT; [Vid]

    Η ολοκαίνουργια τρίτη γενιά Bentley Continental GT συνεχίζει την κληρονομιά των εντυπωσιακών grand tourers με απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια, πλούσιο εσωτερικό και εντυπωσιακή απόδοση. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το νέο μοντέλο υιοθετεί την εξελικτική προσέγγιση και όχι το επαναστατικό.

    Σύμφωνα με το Διευθυντή Σχεδίασης της Bentley, Stefan Sielaff, «το αυτοκίνητο είναι άμεσα αναγνωρίσιμο και εξακολουθεί να προσδιορίζει σαφώς μια νέα γλώσσα σχεδίασης, τόσο στην επιφάνεια όσο και στις λεπτομέρειες».

    «Δεν είναι μόνο ένα αυτοκίνητο. Είναι ένα αντικείμενο που ορίζει τη σύγχρονη βρετανική πολυτέλεια, με γραμμές εμπνευσμένες από άτρακτο αεροσκάφους. Οι προβολείς, από την άλλη πλευρά, δανείζονται το σχεδιασμό τους και τις λεπτομέρειες από το τέλειο κομμένο κρύσταλλο».

    Το ίδιο εκπληκτικό επίπεδο λεπτομερειών μπορεί να βρεθεί και στο εσωτερικό – περίπου 18 μήνες έχουν δαπανηθεί από την ομάδα σχεδιασμού της Bentley για να αναπτύξουν το εσωτερικό, να βελτιστοποιήσουν ξεχωριστά και να προγραμματίσουν την ακριβή ευθυγράμμιση καθεμιάς από τις 712 βελονιές στην καμπίνα. Χρειάζονται περίπου 100 ώρες για 1.000 τεχνίτες για να ολοκληρώσουν το εσωτερικό κάθε νέας Continental GT.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα σειρά επίπλων από την Bentley

    Η Bentley γιορτάζει τα 100στα της γενέθλια και στα πλαίσια αυτών, παρουσίασε μια νέα σειρά επίπλων, τα Bentley Home.

Bentley Bentayga Diesel.

    Η Bentley παρουσιάζει το πρώτο diesel αυτοκίνητό της, την Bentayga Diesel.

Bentley: Περισσότερη πολυτέλεια από το τμήμα Mulliner (vid).

    Το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner της Bentley κάνει τα μοντέλα της βρετανικής εταιρίας ακόμα πιο ξεχωριστά προσφέροντας αμέτρ