Το BMW X7 καταστράφηκε στο δρόμο για το Ντιτρόιτ

Το BMW X7 καταστράφηκε στο δρόμο για το Ντιτρόιτ

Το BMW X7 καταστράφηκε στο δρόμο για το Ντιτρόιτ

    Η BMW είχε αρκετά ενδιαφέροντα μοντέλα στο περίπτερό της στην έκθεση του Ντιτρόιτ δεν είχε όμως το πολυτελές X7 που χάλασε κατά τη μεταφορά προς την έκθεση. 

    Χωρίς την ναυαρχίδα της, τον BMW X7 Concept, παρουσιάστηκε η βαυαρική εταιρεία στην έκθεση του Ντιτρόιτ και ο λόγος που συνέβη αυτό, είναι τόσο απλός, όσο και κάπως ντροπιαστικός. Όμως όπως και να το κάνουμε, ατυχήματα συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. 

    Το BMW X7 Concept καταστράφηκε κατά τη μεταφορά του με φορτηγό στο εκθεσιακό κέντρο. Αυτό δήλωσαν άνθρωποι της εταιρείας προς απάντηση σε διάφορα ερωτήματα που αφορούσαν το μεγάλο και πολυτελές SUV. Πάντως θεωρητικά το αυτοκίνητο, το οποίο θα έρθει να σταθεί πάνω από τα X6 και Χ5 για να διευρύνει την γκάμα των SUV, θα παρουσιαστεί επισήμως μέσα στο 2018, οπότε η αναμονή όσων έχουν άγχος θα τελειώσει. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Νοέμβρη η παρουσίασή της BMW X7

    Την έκθεση αυτοκινήτου του Λας Βέγκας διάλεξε η BMW για να μας συστήσει τη νέα X7, συνεπώς η παρουσίασή της θα γίνει τον ερ

Επίσημο: Νέα μεγαλειώδης BMW X7 [Vid]

    Η BMW παρουσιάζει επίσημα το X7, το νέο μεγάλο επταθέσιο SUV της που θα ξεκινήσει εμπορική πορεία από τον Μάρτιο του 2019.

    Η βρετανική εταιρία ανακοίνωσε ότι θα πάρει μέρος στο φετινό αγώνα του Pikes Peak, με το πολυτελές SUV της.