Εκρηκτική BMW M4 Convertible 700 ίππων απόthn Manhart

Εκρηκτική BMW M4 Convertible 700 ίππων απόthn Manhart

Εκρηκτική BMW M4 Convertible 700 ίππων απόthn Manhart

    Το τελευταίο project της Manhart ονομάζεται Manhart MH4 700 LW και είναι μια BMW M4 Convertible με ένα νέο body kit. Θα φτάσουμε σε αυτό όμως αργότερα, γιατί το πιο σημαντικό πράγμα εδώ είναι ότι το αυτοκίνητο αποδίδει 700 ίππους (515 kW) και ροπή 900 Nm.

    Η πρόσθετη ισχύς από τον υπερτροφοδοτούμενο, straight-six κινητήρα των 3.0 λίτρων, οφείλεται στην προσθήκη ενός μεγαλύτερου turbo, ενός νέου intercooler και στις μικροαλλαγές του λογισμικού. Το εργοστασιακό μοντέλο φτάνει τα 100 km/h σε 4,4 δευτερόλεπτα, χάρη στο επτατάχυτο DCT, έχει 431 ίππους (317 kW) και ροπή στρέψης 550 Nm, οπότε το συγκεκριμένο με τους 700 ίππους πρέπει να πέφτει εύκολα κάτω από 4 δευτερόλεπτα.

Manhart-MH4-700-LW-6.jpg

    Τώρα, για το αμάξωμα. Οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες του αυτοκινήτου δεν έχουν πειραχτεί, αλλά η Manhart έχει προσθέσει μια ποδιά και ένα νέο diffuser, μαζί με μερικές επεκτάσεις στο πίσω μέρος, τεράστια fenders στα φτερά και ένα μεγάλο spoiler πίσω.

    Το εσωτερικό του αυτοκινήτου διαθέτει άσπρους τόνους από δέρμα και ανθρακονήματα, και προστέθηκαν μπλε πινελιές στο τιμόνι, στα paddles και γύρο από το λεβιέ ταχυτήτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BMW M5 με 723 άλογα από την Manhart

    Εάν για οποιονδήποτε λόγο βρίσκετε την BMW M5 Competition «αργή», έχουμε τη λύση που ακούει στο όνομα «MH5 700».

BMW M4 CS από την G-Power με 600 άλογα [Vid]

    Ο βελτιωτικός οίκος G-Power είναι από αυτούς που έχουν μεγάλη πείρα σε αυτοκίνητα BMW και δεν αφήνει κανένα μοντέλο της μάρ