Έτσι θα είναι η νέα BMW M3

Έτσι θα είναι η νέα BMW M3

Έτσι θα είναι η νέα BMW M3

    Μετά την παρουσίαση της νέας BMW Σειράς 3 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2018, πριν λίγες ημέρες, το διαδίκτυο δεν παρέλειψε να αντιδράσει. Αναφερόμαστε στην πλευρά των ανεξαρτήτων σχεδιαστών και των renders που δημιουργούν και κοινοποιούν στον παγκόσμιο ιστό.

    Αλλά ήρθε η ώρα να συναντήσουμε την BMW M3 2020 σε ψηφιακή μορφή, όπως την φαντάστηκε ο ανεξάρτητος καλλιτέχνης j.b.cars. Όπως θα παρατηρήσετε στην ανάρτηση στο Instagram στο κάτω μέρος της σελίδας, το render του j.b.cars που έχουμε εδώ, βασίζεται στην G20, με εντυπωσιακές προσθήκες στο styling.

BMW-M3-3-Series-Shooting-Brake-Cabriolet-and-Pickup-Renderings-2.jpg
    
    Και ενώ η εξερχόμενη M3 είναι σίγουρα ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο, η νέα πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω, είναι μονόδρομος. Για να καταλάβουμε πόσο δυναμική θα είναι η επερχόμενη M3 G80, αρκεί να εξετάσουμε τα προαιρετικά M Performance Parts της νέας Σειράς 3, δείχνουν πολλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον Μάρτιο του 2020 η έναρξη παραγωγής της BMW M2 CS

    Η BMW παρουσίασε πριν μερικούς μήνες την M2 Competition, αλλά τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη γερμανική εταιρία να ετοιμάζ

Σταματάει την παραγωγή της M3 η BMW

    Αυτό ισχυρίζεται το έγκυρο BMWBlog, καθώς σκοπός της βαυαρέζικης φίρμας είναι να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και εξέλιξη της

Την άνοιξη του 2018 θα βγει η BMW M3 CS

    Η BMW την άνοιξη του 2018 θα βγάλει στην αγορά την CS έκδοση της M3.