Η BMW επαναφέρει το όνομα CSL

Η BMW επαναφέρει το όνομα CSL

Η BMW επαναφέρει το όνομα CSL

    Τον περασμένο Οκτώβριο η BMW προχώρησε στη κατοχύρωση των ονομάτων M1 CSL, M2 CSL, M3 CSL, M4 CSL, M5 CSL, M6 CSL, M7 CSL και M8 CSL, με την γερμανική εταιρία να κάνει έτσι το επόμενο βήμα, μετά την δήλωση του προέδρου του τμήματος Μ, Frank Van Meel, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η εταιρία του ετοιμάζει CSL μοντέλα.

    Πρακτικά, το θρυλικό όνομα CSL (Coupe Sport Lightweight) θα αντικαταστήσει το GTS, αλλά για την ώρα δεν γνωρίζουμε το πότε η BMW θα κάνει την αλλαγή. Ο επικεφαλής του BMW M Division, Frank Van Meel, δήλωσε:

    Οι CSL [θα είναι] τα κορυφαία εργαλεία πίστας, φτιαγμένα στην πίστα για την πίστα, με πινακίδα κυκλοφορίας. Με ένα CSL, μπορείτε να περιμένετε τα cup ελαστικά, coilover ανάρτηση, roll cage, water injection και πυροσβεστήρα.

    Αυτό που κατέστησε σαφές ο Van Meel είναι το όνομα CSL δεν θα χρησιμοποιηθεί στα SUV της εταιρείας, ενώ είναι ανοιχτός σε τετράθυρα sedan με CSL εκδόσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η BMW ετοιμάζει την i9

    Η BMW εδώ και αρκετό καιρό δείχνει εμπράκτως την πίστη της στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και μάλιστα το έχει κάνει με ιδιαίτερη

Επίσημο: BMW Vision iNext concept

    Η BMW παρουσίασε και επισήμως το νέο της πρωτότυπο, το Vision iNext, το οποίο ουσιαστικά μας δίνει μία γεύση από το μέλλον

H BMW γιορτάζει τα 100 χρόνια με το Vision Next 100

Vision Next 100, το αυτοκίνητο που δίνει μια ισχυρή γεύση για τα αυτοκίνητα του μέλλοντος.