Νέα BMW Σειρά 8 Convertible 530 ίππους

Νέα BMW Σειρά 8 Convertible 530 ίππους

Νέα BMW Σειρά 8 Convertible 530 ίππους

    Η BMW συνεχίζει την επέκταση της γκάμας της νέας Σειράς 8, με το νέο μοντέλο να αφορά την ανοιχτή έκδοση αμαξώματος. Αργότερα θα δούμε και την 4θυρη εκδοχή, την Gran Coupe.

    Πέρα από την διαφοροποιημένη οροφή, η νέα Σειρά 8 Convertible χρησιμοποιεί όλα τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της κλειστής έκδοσης και ξεχωρίζει για τις ανάγλυφες επιφάνειες, τις έντονες ακμές και τους σπορ προφυλακτήρες με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα.

    Η νέα Σειρά 8 Convertible χρησιμοποιεί μια ηλεκτρική υφασμάτινη οροφή που ανοίγει ή κλείνει μέσα 15” και με ταχύτητα έως και 50 km/h, με το βασικό χρώμα της να είναι το μαύρο και προαιρετικά το ανθρακί. Η τετραθέσια καμπίνα διαθέτει αναδιπλούμενο και διαιρούμενο σε ποσοστό 50/50 πίσω κάθισμα, με τον χώρο αποσκευών να ακουμπά τα 350 λίτρα.

    Η εμπορική διάθεση του νέου ανοιχτού μοντέλου θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2019 με την γκάμα κινητήρων να διαθέτει δύο επιλογές, μία βενζινοκίνητη και μία πετρελαιοκίνητη. Η βενζινοκίνητη έκδοση αφορά την M850i xDrive με τον V8 των 530 ίππων και η πετρελαιοκίνητη την 840d xDrive με 6κύλινδρο σε σειρά 320 ίππων. Και οι δύο εκδόσεις συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο Steptronic 8 ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης.

    
    Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η βάρους 1.955 kg 840d xDrive επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 5,2”, με την ίδια μέτρηση να ολοκληρώνεται από την M850i xDrive σε 3,9”. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BMW 8-Series... Επιστρέφει με 530 ίππους [Vid]

    Η BMW παρουσίασε επίσημα τη νέα 8-Series Coupe.

Επίσημο: Mercedes-AMG GT R Roadster

    Η AMG GT R είναι το «όπλο» της Mercedes στις ανά τον κόσμο πίστες, με πρώτη και κυριότερη την «Πράσινη Κόλαση».

BMW M4 Convertible Edition 30 Jahre

    Η BMW έχει μακρά παράδοση σε ό,τι αφορά τα κάμπριο αυτοκίνητα και αυτό αφορά όχι μόνο τις απλές εκδόσεις αλλά και το τμήμα