Η Eleanor επιστρέφει

Η Eleanor επιστρέφει

Η Eleanor επιστρέφει

    Για τις ανάγκες της ταινίας Gone in 60 Seconds κατασκευάστηκαν 11 Shelby Mustang GT500 “Eleanor” και πλέον η Fusion Motor Company ανακοίνωσε πως απόκτησε τα δικαιώματα να κατασκευάσει ορισμένες νέες Eleanor Mustang Fastback.

    Αυτές θα βασίζονται στις Mustang Fastback του 1967 ή του 1968 και θα αποκτήσουν βελτιωμένο μπροστινό υποπλαίσιο, πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, φρένα της Wilwood, μπλοκέ διαφορικό, carbon μέρη και LED προβολείς. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν αγωνιστικά καθίσματα, κλιματισμός, ειδικά όργανα ένδειξης και σύστημα πλοήγησης.

    Μηχανικά θα προσφέρεται με πέντε διαφορετικούς V8 κινητήρες της Roush. Ο πρώτος είναι ένας V8 5,0-λίτρων απόδοσης 430 ίππων, με τον επόμενο να είναι η κομπρεσοράτη έκδοση του και να αποδίδει 600 άλογα. Επίσης υπάρχουν τρεις 7,0-λίτρων κινητήρες απόδοσης 480, 560 και 750 ίππων που συνδυάζονται είτε με 5-τάχυτο, είτε με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ υπάρχει διαθέσιμο και ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

    Οι τιμές πώλησης ξεκινούν από τις 189.000 δολάρια και όποιος παραγγείλει ένα, θα πρέπει να κάνει υπομονή 6 μήνες προκειμένου να το παραλάβει.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Mustang Shelby GT500 με 700 ίππους [Vid]

    Η Chevrolet Camaro ZL1 τον τελευταίο καιρό σχεδόν δεν έχει αντίπαλο κυρίως στην αμερικάνικη αγορά κάτι που όπως φαίνεται θα

Νέα Ford Mustang Shelby GT500

    Η Ford παρουσίασε τη νέα Mustang Shelby GT500 αλλά δεν έδωσε τα αναλυτικά του τεχνικά χαρακτηριστικά.

O Vaughn Gittin Jr. driftάρει όλο το Nurburgring με την Ford Mustang RTR [Vid]

    Εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα μέσα στη θρυλική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ έρχεται η Ford Performance και μας αφήνε