Μια Mustang από τον Shelby με 750+ ίππους [Vid]

Μια Mustang από τον Shelby με 750+ ίππους [Vid]

Μια Mustang από τον Shelby με 750+ ίππους [Vid]

    Η έκδοση Super Snake του Shelby επιστρέφει για τον 50 ετών της και κάνει την Mustang... θηρίο

    Η Shelby συνεργάστηκε με τη Ford Performance για τη βελτίωση της ανάρτησης και του συστήματος πέδησης που έχει τώρα μεγάλες δαγκάνες της Wilwood με έξι έμβολα. Ο μεγάλος V8 κινητήρας των 5,0 λίτρων βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο ξεπερνώντας τώρα και για τη συγκεκριμένη έκδοση τους 750 ίππους.

    Σύμφωνα με τον Shelby η Super Snake Mustang επιταχύνει από 0-60 mph (0-96 km/h) σε μόλις 3,5 sec και κάνει το 400άρι σε 10,9 sec. Εξωτερικά η ειδική αυτή έκδοση ξεχωρίζει για το νέο καπό της και τη μάσκα, τα αεροδυναμικά βοηθήματα εμπρός πίσω που περιλαμβάνουν diffuser και αεροτομή πίσω, πλαϊνά skirts και φυσικά τις χαρακτηριστικές ρίγες που διατρέχουν το αμάξωμα.

    Κάθε αυτοκίνητο έρχεται με σειριακό αριθμό του που αναγράφεται και στο εσωτερικό. Η πανίσχυρη Super Snake Mustang 2017 προορίζεται για ελάχιστους εκλεκτούς με την τιμή της στην Αμερική να είναι 69.995 δολάρια, χωρίς τους φόρους.

2017 Shelby Super Snake | 50th Anniversary

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sutton CS800 Mustang

    Ο βρετανικός οίκος Sutton Bespoke παρουσιάζει μια βελτιωμένη Mustang.

Η πιο «άγρια» και ισχυρή Mustang από την Roush

    Η αμερικανική Roush Performance ανακοίνωσε ένα νέο βελτιωτικό πακέτο για τη Ford Mustang το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο New