Η Liberty Walk βελτιώνει το Honda NSX

Η Liberty Walk βελτιώνει το Honda NSX

Η Liberty Walk βελτιώνει το Honda NSX

    Εδώ και καιρό ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος v, γνωστός για τα ακραία body kit του με τα οποία εξοπλίζει τις δημιουργίες του, μας έχει πληροφορήσει πως ετοιμάζει κάτι και για το ολοκαίνουργιο Honda NSX. Και από τις εικόνες αυτές μπορούμε να πάρουμε μία πρώτη γεύση.

    Σε αυτές φαίνεται ένα ασημί Honda NSX (Acura αν προτιμάτε καθώς μιλάμε για την αμερικάνικη έκδοσή του) να «φορά» το body kit του Ιάπωνα βελτιωτή, αλλά πρόκειται για ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα και όχι για κανονικό μοντέλο.

Liberty Walk Honda NSX 01.jpg

    Στην δεύτερη εικόνα βλέπουμε το Honda NSX σε κόκκινο χρώμα, στις εγκαταστάσεις της Liberty Walk να είναι υπό κατασκευή. Έχει ήδη αποκτήσει αερανάρτηση ρυθμιζόμενη σε ύψος, όπως υποδηλώνει και η απόστασή του από το έδαφος, ενώ διαθέτει δίχρωμες ζάντες (μαύρο-ασημί), αλλά και κάποια μέρη από το bodykit, όπως το εμπρός δεξί φτερό (όπως φαίνεται από την εικόνα).

    Φυσικά έχει ακόμη αρκετή δουλειά να γίνει επάνω στο μοντέλο της Honda από τους μηχανικούς της Liberty Walk, παρόλα αυτά όταν το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο θα επιστρέψουμε με εικόνες και αναλυτικές πληροφορίες για αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Dream Project Acura NSX στη SEMA

    Στην SEMA η ScienceofSpeed θα παρουσιάσει ένα βελτιωμένο NSX.

To πρησμένο bodykit της Liberty Walk για το Honda NSX

    Στο τελευταίο project τους, οι Ιάπωνες της Liberty Walk έπιασαν στα χέρια τους το νέο Honda/Acura NSX.

Το πρώτο βελτιωμένο νέο Honda NSX του κόσμου αποδίδει 650 άλογα

    Χρειάστηκαν να περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι κάποιος βελτιωτικός οίκος να παρουσιάσει ένα πακέτο αναβάθμισης για τον υβριδικ