Μια Lamborghini Huracan LP 610-4 Spyder

Μια Lamborghini Huracan LP 610-4 Spyder

Μια Lamborghini Huracan LP 610-4 Spyder

    Πριν έξι μήνες είδαμε από κοντά την απαράμιλλα εκθαμβωτική Lamborghini Aventador LP 750-4 SV στις εγκαταστάσεις της Trident Cars στη Κηφισιά, και σήμερα στον ίδιο χώρο, μετά από πρόσκληση του ιδιοκτήτη της εισαγωγικής εταιρίας, κ. Γιώργου Λυμπεράκη, έγινε η παρουσίαση της νέας Huracan LP 610-4 Spyder.

    Η εταιρία με έδρα τη SantΆAgata της Μπολόνια στην Ιταλία παρουσίασε επίσημα την ανοιχτή έκδοση του μοντέλου στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον περασμένο Σεπτέμβριο, αποτελώντας τη δεύτερη έκδοση του μοντέλου, μετά την κλειστή και την πισωκίντηη Ηuracan 580-2.

    Οι παραδόσεις του μοντέλου από το εργοστάσιο έχουν ξεκινήσει, εδώ και περίπου δύο μήνες, αλλά η λίστα αναμονής ξεπερνάει το ένα έτος, με την τιμή της να ξεκινά από τα ¤186.450 προ φόρων, και το τελικό κόστος της συγκεκριμένης να φτάνει τα διπλάσια χρήματα και να στέλνεται στο εξωτερικό.

    Με το που φτάσαμε στον εκθεσιακό χώρο της Trident Cars, το αυτοκίνητο κρυβόταν κάτω από το παχύ άσπρο κάλυμμα, αλλά το σήμα της εταιρίας εμπρός, και κυρίως οι έντονες ακμές που διαγράφονταν μαζί με τους μυτερούς καθρέφτες, δεν δημιουργούσαν καμία αμφισβήτηση ότι κρύβεται ένας ταύρος από κάτω.

  Συνέχεια του άρθου ...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lamborghini Urus με 650 PS και 0-100 σε 3,6 δλ [Vid]

    Η μεγάλη αναμονή τελείωσε, η Lamborghini αποκάλυψε το νέο SUV της, την Urus και όπως αναμενόταν, είναι καταπληκτική.

H Lamborghini ετοιμάζει την καλύτερη «ανοιχτή» Huracan;

    Γνωρίσαμε την 4κίνητη, τη 2κίνητη και την «ανοιχτή» έκδοση της Huracan, αλλά περιμένουμε από την ιταλική φίρμα να λανσάρει

Πισωκίνητη και cabrio η νέα Huracan

    Η νέα Lamborghini Huracan πήρε την ονομασία Rear Wheel Drive Spyder από τη μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς, ενώ είν