Εντυπωσιακή σειρά ρούχων και αξεσουάρ από την Lamborghini

Εντυπωσιακή σειρά ρούχων και αξεσουάρ από την Lamborghini

Εντυπωσιακή σειρά ρούχων και αξεσουάρ από την Lamborghini

    Η Lamborghini δε φροντίζει μόνο για γρήγορες μετακινήσεις με τα supercars της, αλλά επιμελείται και το ενδυματολογικό κομμάτι των οδηγών της.

    Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της επιχειρηματικής της δραστηριότητας η ιταλική εταιρία παρουσιάζει στη φετινή ανδρική εβδομάδα μόδας του Μιλάνου τη συλλογή της για το φθινόπωρο-χειμώνα 2018-2019.

    Σύμφωνα με την Lamborghini τα αντρικά της ρούχα διακρίνονται για την ποιότητα των υλικών από τα οποία είναι φτιαγμένα, ενώ υποστηρίζει ότι είναι άνετα όλη τη μέρα.

    Η συλλογή χωρίζεται στις κατηγορίες Informal Luxury, Casual και Pilota Ufficiale. Σε συνεργασία με την Swiss Prestige Cosmetics η Lamborghini προσφέρει μια νέα σειρά αντρικών καλλυντικών, ενώ διαθέτει επίσης αρώματα και αθλητικά υποδήματα.

    Παράλληλα στους εκθεσιακούς χώρους της Via Tortona η Lamborghini φιλοξενεί επίσης την επετειακή Lamborghini Countach 25° Anniversario, την Aventador S και την Huracan Performante.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγαλύτερες του αναμενόμενου οι πωλήσεις της Urus δηλώνει η Lamborghini

    Το 2017 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για τη Lamborghini όσον αφορά τις πωλήσεις καθώς έφτασε τις 3.815 μονάδες σημειώνοντας άν

Η αναγεννημένη Miura και η επαναφορά της Countach

    Για την Lamborghini η 29η Έκθεση Techno Classica, που λαμβάνει χώρα στο Έσσεν της Γερμανίας από 5-9 Απριλίου, είναι το κατά

Νέο βαφείο για την Urus φτιάχνει η Lamborghini

    Τη μονάδα παραγωγή της στην έδρα της, στη Σαντ' ¶γκατα, ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει η Lamborghini, καθώς θα δημιουργηθεί έ