Η Lamborghini teasάρει την Urus, δείχνοντας μας την LM002 [Vid]

Η Lamborghini teasάρει την Urus, δείχνοντας μας την LM002 [Vid]

Η Lamborghini teasάρει την Urus, δείχνοντας μας την LM002 [Vid]

    Η Lamborghini συνεχίζει το teasing της Urus η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στις 4 του Δεκέμβρη στην έδρα της ιταλικής εταιρίας στο Sant’Agata Bolognese και στο video αυτό μας δείχνει τον προκάτοχο του νέου της μοντέλου, την LM002. Η Lamborghini δηλώνει:

    Η Lamborghini Urus επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες, δημιουργώντας μια δική της κλάση: πρωτοφανής απόδοσης SUV, πολυτέλεια και ευελιξία, με το χαρακτηριστικό δυναμικό DNA σχέδιο ενός σπορ αυτοκίνητου της Lamborghini.

    Θα έχει εξαιρετική δύναμη και ροπή, ξεχωριστό σχεδιασμό και πολύ σημαντικό παρουσιαστικό. Παράλληλα θα προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες εκτός δρόμου.

  

 Το αυτοκίνητο θα φορά τον ολοκαίνουργιο twin-turbo V8 κινητήρα 4,0-λίτρων, με απόδοση 650 άλογα. Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός κιβωτίου με μετατροπέα ροπής, και όχι διπλοσύμπλεκτο, με την Urus να παρουσιάζεται στα τέλη του χρόνου, με τα πρώτα αυτοκίνητα να κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2018.

    Για την Lamborghini, η Urus δεν είναι σημαντική για την βιωσιμότητα της, αλλά έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτήν, καθώς το 2018 αναμένει να κατασκευάσει 1.000 αυτοκίνητα, έτσι ώστε να αγγίξει τις 3.500 αυτοκίνητα το 2019, τότε που θα παρουσιαστεί και η υβριδική της έκδοση.

    Η Lamborghini πλέον δεν κατέχει το ρεκόρ του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής στο Nurburgring με την Huracan Performante (χάνοντας το από το ηλεκτρικό Nio EP9), και με την Urus δεν ενδιαφέρεται να πάρει το αντίστοιχο του ταχύτερου SUV στη Πράσινη Κόλαση. Και αυτό γιατί το ιταλικό SUV θα μπορεί να καλύπτει ένα ευρύτερο φάσμα καθηκόντων, όχι απλώς να είναι το ταχύτερο SUV στο Nurburgring.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ειδική έκδοση Lamborghini Aventador S Roadster για την Ιαπωνία

    Μισό αιώνα συμπληρώνει η Lamborghini από τότε που πάτησε το πόδι της στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και το γιορτάζει με τη

Η αναγεννημένη Miura και η επαναφορά της Countach

    Για την Lamborghini η 29η Έκθεση Techno Classica, που λαμβάνει χώρα στο Έσσεν της Γερμανίας από 5-9 Απριλίου, είναι το κατά

Νέο βαφείο για την Urus φτιάχνει η Lamborghini

    Τη μονάδα παραγωγή της στην έδρα της, στη Σαντ' ¶γκατα, ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει η Lamborghini, καθώς θα δημιουργηθεί έ