Νέο τετράπορτο μοντέλο ετοιμάζει η Lamborghini

Νέο τετράπορτο μοντέλο ετοιμάζει η Lamborghini

Νέο τετράπορτο μοντέλο ετοιμάζει η Lamborghini

    Ένα ολοκαίνουριο τετράπορτο ετοιμάζει η Lamborghini, ώστε να το παρουσιάσει το 2021, ως μέρος του πλάνου του Ντομενικάλι για την εξέλιξη της φίρμας.

    Να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο τετράπορτο έχει σκοπό η Lamborghini το 2021. Μάλιστα, λέγεται ότι έχει, ήδη, ξεκινήσει η δουλειά πάνω στο νέο μοντέλο, που αποτελεί μέρος του πλάνου του Στέφανο Ντομενικάλι.

    Ο διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής φίρμας θέλει να πάει ένα βήμα μπροστά την εταιρεία του, ενώ στη «Lambo» έχουν επικεντρώσει τις συζητήσεις τους στο πώς θα μπορούσαν να πάρουν πλεονέκτημα από την εξέλιξη πλατφόρμας στο Volkswagen Group για να κάνουν κερδοφόρα τα μοντέλα, που τώρα... παίζουν χαμηλά.

    «Πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Το Urus είναι μόνο σε φάση προπαραγωγής και ο στόχος είναι να διπλασιάσουμε τις πωλήσεις τα επόμενα χρόνια. Όμως, πρέπει πάντα να κοιτάζουμε την εξέλιξη. Αν κάνουμε αυτό το πρώτο τεράστιο βήμα με το Urus, τότε υπάρχουν πιθανότητες», δήλωσε ο εμπεορικός διευθυντής της Lamborghini, Φεντερίκο Φοσίνι.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι το νέο τετράπορτο θα κατασκευαστεί πάνω στην πλαταφόρμα MSB της Porsche, την οποία χρησιμοποιούν η νέα Panamera και η νέα Bentley Continental GT.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ειδική έκδοση Lamborghini Aventador S Roadster για την Ιαπωνία

    Μισό αιώνα συμπληρώνει η Lamborghini από τότε που πάτησε το πόδι της στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και το γιορτάζει με τη

Η αναγεννημένη Miura και η επαναφορά της Countach

    Για την Lamborghini η 29η Έκθεση Techno Classica, που λαμβάνει χώρα στο Έσσεν της Γερμανίας από 5-9 Απριλίου, είναι το κατά

Νέο βαφείο για την Urus φτιάχνει η Lamborghini

    Τη μονάδα παραγωγή της στην έδρα της, στη Σαντ' ¶γκατα, ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει η Lamborghini, καθώς θα δημιουργηθεί έ