Αυτό είναι το πολυτελές Yacht LY 650 της Lexus [Vid]

Αυτό είναι το πολυτελές γιοτ LY 650 της Lexus [Vid]

Αυτό είναι το πολυτελές Yacht LY 650 της Lexus [Vid]

    Είναι αρκετοί οι κατασκευαστές αυτοκινήτων οι οποίοι κατά καιρούς έχουν ασχοληθεί και με τη δημιουργία σκαφών για τη θάλασσα με εκείνους που δραστηριοποιούνται στα premium  μοντέλα να δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση σε τέτοιου είδους projects.

    Η Lexus αρχικά είχε δημιουργήσει τον Ιανουάριο του 2017 το Sport Yacht concept ενώ τον Μάρτιο του 2018 είχε γίνει γνωστό ότι θα δημιουργούσε σε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής σκαφών Marquis-Larson ένα πολυτελές γιοτ σχεδόν 20 μέτρων. Πλέον το σχέδιο προχωράει και έγινε γνωστό ότι το γιοτ θα ονομάζεται LY 650. Το μήκος του θα είναι 19.96 μέτρα και το πλάτος του 5.72 μέτρα. Το LY 650 θα διαθέτει τρία επίπεδα με την ιαπωνική εταιρεία να μας δίνει κάποια σχέδια που δείχνουν το ενδιάμεσο και το επάνω επίπεδο. Στο πιο κάτω θα υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια που θα μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι έξι άτομα και τρία ξεχωριστά μπάνια.

    Στο κυρίως επίπεδο θα κυριαρχεί η πολυτέλεια με στοιχεία όπως οι δερμάτινοι καναπέδες, η μεγάλη τηλεόραση και το bar καθώς και το κόκπιτ με τα χειριστήρια τελευταίας τεχνολογίας. Στο εξωτερικό μέρος θα υπάρχει ξύλινο πάτωμα και σαλόνι τόσο στο πίσω όσο και στο εμπρός μέρος. Στο πιο ψηλό επίπεδο θα υπάρχουν δεύτερα χειριστήρια καθώς και ένας ακόμα καναπές.

    Όσον αφορά την ισχύ θα υπάρχουν δύο επιλογές κινητήρων προέλευσης Volvo. Ο ένας είναι ο IPS 1200 και ο άλλος είναι ο IPS 1350. Σε κάθε περίπτωση η δεξαμενή καυσίμων θα χωράει 3.785 λίτρα. 

    Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή όμως η εταιρεία έχει πει ότι στις Η.Π.Α. οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν μέσα στο 2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Yacht 19,8 μέτρων ετοιμάζει η Lexus [Vid]

    Πάντοτε τα πολυτελή αυτοκίνητα συνδέονταν με τα πολυτελή σκάφη όμως τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ολοένα και περισσότερες μά

Έτοιμη η πρώτη AMG GT 4 Coupe

    Την επίσημη έναρξη παραγωγής της νέας AMG GT 4 Coupe ανακοίνωσε με υπερηφάνεια η Mercedes.

Lexus Kinetic Seat Concept.

    H Lexus ετοίμασε ένα νέο φουτουριστικό επαναστατικό κάθισμα αυτοκινήτου που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού σε