Πόσο κοστίζει μία Maybach στην Ελλάδα;

Πόσο κοστίζει μία Maybach στην Ελλάδα;

Πόσο κοστίζει μία Maybach στην Ελλάδα;

    Τα αυτοκίνητα με το σήμα της Maybach διακρίνονται για τον όγκο, την πολυτέλεια και τις επιδόσεις που προσφέρουν. 

    Ό,τι μπορεί να σκεφτεί το μυαλό του απαιτητικού πελάτη μπορεί να θεωρείται στάνταρ αξεσουάρ για την μάρκα που εδώ και χρόνια κυκλοφορεί με το χαρακτηριστικό της λογότυπο αλλά και το σήμα της Mercedes

    Στην Ελλάδα οι ανανεωμένες εκδόσεις (facelift) Maybach πωλούνται κανονικά όπως εμφανίζονται άλλωστε και στον τελευταίο τιμοκατάλογο της μάρκας. Σύμφωνα με αυτόν, διαθέσιμες είναι οι, Maybach S560, η S560 4MATIC και η S650. 

    Οι δύο πρώτες εφοδιάζονται με κινητήρα 3.982 κ.εκ. απόδοσης 469 ίππων ενώ η κορυφαία S650 εφοδιάζεται με μηχανικό σύνολο 5.980 κ.εκ. που αποδίδει 630 ίππους. Οι τιμές αγγίζουν τα 204.093, 217.954 και 328.635 ευρώ αντίστοιχα.

    Να σημειώσουμε πως υπάρχει και η δυνατότητα ακόμα και χρηματοδοτικού προγράμματος, όπου ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει την S560 με 2.966 ευρώ το μήνα ή 4.775 ευρώ το μήνα αν επιλέξει την κορυφαία Mercedes Maybach S650. 

    

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Παρίσι η Mercedes-Maybach Landaulet

    Στην έκθεση του Παρισιού τον προσεχή Οκτώβριο η Mercedes-Maybach θα παρουσιάσει την "απόλυτη έκφραση χλιδής" της S-Class.

Mercedes-Maybach S-Class 2018 facelift στην Έκθεση Γενεύης

    Η Mercedes στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση της Maybach S-Class.

Το ακριβότερο τηλεκατευθυνόμενο του κόσμου (vid).

    Το 6μετρο πρωτότυπο Mercedes-Maybach 6, το οποίο παρουσιάστηκε στο Pebble Beach εντυπωσίασε με την εκπληκτική του σιλουέτα