Παρά τρίχα κομμάτια μια McLaren P1 (vid).

Παρά τρίχα κομμάτια μια McLaren P1

Παρά τρίχα κομμάτια μια McLaren P1 (vid).

    Μια εργοστασιακή McLaren P1 GTR έχασε την πρόσφυσή της στη διαβόητη στροφή Corkscrew της αμερικανικής πίστας Laguna Seca και στόχευσε το τσιμεντένιο στηθαίο, χωρίς ευτυχώς να το χτυπήσει. Το παραλίγο ατύχημα συνέβη σε εκδήλωση οδήγησης κατόχων του μοντέλου στην πίστα, μια από τις πολλές που διοργανώνει τη βρετανική εταιρεία για τους πελάτες της. Κατά τη διάρκεια της καθοδήγησης από τον εργοστασιακό οδηγό της McLaren Κρις Γκούντγουιν, φαίνεται ότι αυτός το παράκανε στην απότομη και με μεγάλη κλίση στροφή, που έχει στείλει πολλούς οδηγούς στις μπαριέρες, αλλά τελευταία στιγμή το έσωσε χωρίς περαιτέρω συνέπειες. Στόχος του οδηγού της McLaren ήταν να κάνει τον ταχύτερο γύρο της ημέρας, ώστε οι υπόλοιποι οδηγοί να έχουν ένα στόχο για να κυνηγήσουν και, σύμφωνα με θεατές στην πίστα, κινούταν στο όριο.

    Η ισχύς των περίπου 1.000 ίππων στους πίσω τροχούς του βρετανικού hypercar δεν είναι εύκολη υπόθεση ούτε και για τους επαγγελματίες οδηγούς και χρειάζονται σεβασμό και σύνεση για να περάσουν στο δρόμο. Όπως καταγράφουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που κινηματογράφησαν τη σκηνή, είναι πολύ άσχημο συναίσθημα να βλέπεις ένα τόσο ακριβό και σπάνιο αυτοκίνητο να οδηγείται προς την καταστροφή. Τέλος καλό όμως, όλα καλά. 

NEAR CRASH - Mclaren P1 GTR Spins Out at Laguna Seca Corkscrew

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με McLaren 570S στον Αρκτικό Κύκλο

    Μια παγωμένη λίμνη κάπου στην Σκανδιναβία. Μια πορτοκαλί McLaren 570S.

Το EVO παρουσιάζει την McLaren Senna [Vid]

    Το βίντεο του EVO, μας δείχνει από κοντά την εκρηκτική McLaren Senna.

McLaren New Zealand Tour 2016

    Τριάντα ένας τυχεροί κάτοχοι μοντέλων της McLaren βρέθηκαν στη Νέα Ζηλανδία, με σκοπό ένα οδοιπορικό στη χώρα που γεννήθηκε