Βραβείο σχεδίασης για τη McLaren 570S Coupe!

Βραβείο σχεδίασης για τη McLaren 570S Coupe!

Βραβείο σχεδίασης για τη McLaren 570S Coupe!

    Η McLaren 570S Coupe έλαβε την υψηλότερη διάκριση με το βραβείο Red Dot: Σχεδιασμός Προϊόντων 2016, για την ποιότητα του σχεδιασμού και την πρωτοποριακή σχεδίαση του, κατά τη διάρκεια των βραβείων «Red Dot: Best of the Best»!

    Τα διεθνούς φήμης βραβεία "Red Dot" αποτελούνται από μια άκρως ανεξάρτητη επιτροπή 41 μελών, με το τελευταίο βραβείο τους, να έχει ως επίκεντρο την αεροδυναμική 570S coupe, το οποίο εισάγει τη σχεδιαστική γλώσσα της McLaren στην κατηγορία των σπορ αυτοκινήτων για πρώτη φορά.

    Στο βραβείο που κέρδισε η McLaren αναμετρήθηκε με περίπου 5.200 είδη που αναγράφονται αναλυτικά από την κριτική επιτροπή Red Dot, που αποτελείται κυρίως από ανεξάρτητους σχεδιαστές, καθηγητές σχεδιασμού και ειδικευμένους δημοσιογράφους. Ομόφωνα ψήφισαν το πρώτο μοντέλο της σειράς McLaren Sports με τον πολυπόθητο «Red Dot: Best of the Best »τίτλο.

    Σχολιάζοντας σχετικά με το σχεδιασμό του 570S Coupe, ο σχεδιαστής της McLaren και του αυτοκινήτου, Robert Melville εξήγησε: «Η δυναμική σχεδίαση του 570S Coupe έχει τις ρίζες της στην αεροδυναμική λειτουργία της και έχει βελτιστοποιηθεί για να παρέχει καινοτόμα οπτική παρουσία. Σχεδιαστικά, υποστηρίζει πλήρως την ισχύ αυτού του σπορ αυτοκινήτου με λιτές δυναμικές γραμμές».

    Κατά την παραλαβή του βραβείου, o Melville συνέχισε: «Η 570S Coupe έχει απολαύσει μια φανταστική υποδοχή από την έναρξη του περασμένου έτους, και τώρα αναγνωρίζεται από τη Red Dot με ένα« Best of the Best», βραβείο, έναν τίτλο που είναι για εμάς μια πραγματική τιμή!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

McLaren F1 LM-Spec πωλείται για πάνω από 15 εκατ. δολάρια

    Πριν σχεδόν τρία χρόνια, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε στο σφυρί από τον οίκο RM Sotheby’s σε εκδήλωση που έγινε στο Mon

Η νέα McLaren 720S κάνει το 0-200-0 χλμ/ώρα σε 12,4 δευτ.

    Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του νέου μοντέλου της σειράς Super Series της McLaren, η βρετανική φίρμα λύνει σιγά σιγά το

Η McLaren Senna ήταν μόνο η αρχή

    Η αρχή έγινε με την McLaren Senna, με την βρετανική εταιρία να βάζει στην άκρη τα αλφαριθμητικά ονόματα στα μοντέλα της κορ