Αποκαλυπτήρια για τη McLaren 720S

Αποκαλυπτήρια για τη McLaren 720S

Αποκαλυπτήρια για τη McLaren 720S

    Μερικές εβδομάδες πριν από την επίσημη παρουσίασή της, στο σαλόνι της Γενεύης, διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία της νέας McLaren, η οποία δείχνει υπέροχη!
    
    Η φωτογραφία αυτή δεν είναι επίσημη αλλά προφανώς τραβηχτικέ κατά τη διάρκεια μίας από τις παρουσιάσεις που κάνει η εταιρία ανά τον κόσμο, σε λίγους και εκλεκτούς δυνητικούς πελάτες. Όπως φαίνεται, παρά τη δέσμευση τους να μην κοινοποιήσουν φωτογραφίες του μοντέλου, ένας από αυτούς δεν κρατήθηκε και έδωσε τη συγκεκριμένη εικόνα στη δημοσιότητα.

    Έχοντας κωδικό όνομα Ρ14, το νέο μοντέλο της McLaren βασίζεται επάνω σε ένα εξελιγμένο monocoque πλαίσιο από ανθρακονήματα, ελαφρύτερο κατά 18 κιλά από αυτό της 650S, την οποία και θα αντικαταστήσει. Όσο για την ισχύ του, αναμένεται να αγγίζει τους 720 ίππους (εξού και η ονομασία), οι οποίοι θα προέρχονται από ένα twin turbo οκτακύλινδρο κινητήρα.

    Μεταφέροντας μερικές ακόμα φήμες, η 720S θα διαθέτει ένα ειδικό track mode, όπως αυτό της Ρ1. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές λένε ότι χάρη στις τεχνολογίες που ενσωματώνει θα είναι ταχύτερη από την Ρ1 μέσα στην πίστα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τον καιρό θα δούμε και άλλες εκδόσεις της Ρ14, μία εκ των οποίων εικάζεται ότι θα είναι υβριδική, με περισσότερα άλογα από την απλή 720S.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

McLaren F1 LM-Spec πωλείται για πάνω από 15 εκατ. δολάρια

    Πριν σχεδόν τρία χρόνια, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε στο σφυρί από τον οίκο RM Sotheby’s σε εκδήλωση που έγινε στο Mon

Έχοντας για καθημερινό αυτοκίνητο μια McLaren P1

    Γνώρισε τον Go Hiramatsu, έναν Ιάπωνα δικηγόρο, ο οποίος έχει επιλέξει να έχει για καθημερινό αυτοκίνητο μια McLaren P1.

Long Tail έκδοση και για την 720S

    Ο επικεφαλής της McLaren, Mike Flewitt, επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει LT (Long Tail) έκδοση και για την 720S, η οποία μόλις απ