Επίσημο: McLaren MCL33 [Vid]

Επίσημο: McLaren MCL33

Επίσημο: McLaren MCL33 [Vid]

    Η ομάδα της McLaren παρουσίασε την MCL33, το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιεί το 2018 και κουβαλάει όλες τις ελπίδες της μετά Honda εποχής.

    Η McLaren «χωρίζει» από τη Honda το 2018 και περιμένει καλύτερα αποτελέσματα στους αγώνες της Formula 1, καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχε σημαντικά προβλήματα απόδοσης και αξιοπιστίας. Η MCL33 είναι το μονοθέσιο που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της επιστροφής στις επιτυχίες και παρουσιάστηκε σήμερα, τρεις ημέρες πριν από τα τεστ της Βαρκελώνης. 

    Οδηγοί της θα είναι ο Φερνάντο Αλόνσο και ο Στόφελ Φαντόρν και ο κινητήρας της προέρχεται από τη Renault. Στο αισθητικό κομμάτι, η McLaren επέλεξε το έντονο Papaya Orange χρώμα, με μπλε τόνους και μαύρο Halo, που αναμφίβολα συνθέτουν ένα όμορφο και ξεχωριστό μονοθέσιο. Περιμένουμε λοιπόν τη νέα χρονιά για να δούμε τι θα πετύχει η McLaren με το νέο της αυτοκίνητο και τον καινούργιο προμηθευτή κινητήρων της! 

Tags: 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εντυπωσιακή η πίστα F1 της Τυνησίας [Vid]

    Μια εντυπωσιακή μακέτα -video ετοίμασαν οι Τυνήσιοι προβάλλοντας την επιθυμία τους να διοργανώσουν Γκραν Πρι της Formula 1.

H McLaren ετοιμάζει την 720S GT3

    Η βρετανική εταιρία ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ότι ετοιμάζει την αγωνιστική έκδοση της 720S, η οποία θα υποβληθεί σε εκτενείς