Έτοιμη η McLaren 570S Track Pack

Έτοιμη η McLaren 570S Track Pack

Έτοιμη η McLaren 570S Track Pack

    Πακέτο στην πίστα στέλνει η McLaren την 570S εξοπλίζοντας την με το Track Pack, το οποίο μειώνει το βάρος της κατά 25 κιλά και της χαρίζει περισσότερη κάθετη δύναμη.

    Έμπνευση για το Track Pack η McLaren άντλησε από τη μακρά αγωνιστική της ιστορία και από τις επιτυχίες που έχει σημειώσει στις κατηγορίες GT3 και GT4. H πίσω πτέρυγα τοποθετήθηκε 12 χιλιοστά ψηλότερα ενισχύοντας την κάθετη δύναμη όπως προαναφέραμε. Συγκεκριμένα προσφέρει 29 κιλά παραπάνω κάθετη δύναμη στα 241 χλμ./ώρα ενισχύοντας τη σταθερότητα στις στροφές. 

    Οπτικά τώρα η 570S Track Pack ξεχωρίζει με το φινίρισμα "Dark Palladium" της οροφής, τις χρωμιωμένες εξατμίσεις της και τις ελαφρύτερες ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό της, για λόγους αδυνατίσματος όλα τα δερμάτινα τμήματα από Alcantara στα καθίσματα, στο τιμόνι και στο ταμπλό αντικαταστάθηκαν, ενώ απέκτησε carbon αγωνιστικά καθίσματα. 

    Η 570S Track Pack επιταχύνει από 0-200 χλμ./ώρα εντός 9,4 δευτ. και η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 328 χλμ./ώρα. Παράλληλα όπως η 675LT και η P1 η 570S Track Pack εξοπλίζεται με σύστημα τηλεμετρίας. Οι παραγγελίες για την 570S Track Pack έχουν ανοίξει και οι παραδόσεις της θα αρχίσουν στις αρχές του 2017. Η νέα χρονιά λοιπόν θα ξεκινήσει πολύ καλά για όσους έχουν τη δυνατότητα να καταβάλουν τα επιπλέον 19.361 ευρώ που κοστίζει το Track Pack της 570S.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

McLaren F1 LM-Spec πωλείται για πάνω από 15 εκατ. δολάρια

    Πριν σχεδόν τρία χρόνια, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε στο σφυρί από τον οίκο RM Sotheby’s σε εκδήλωση που έγινε στο Mon

Έχοντας για καθημερινό αυτοκίνητο μια McLaren P1

    Γνώρισε τον Go Hiramatsu, έναν Ιάπωνα δικηγόρο, ο οποίος έχει επιλέξει να έχει για καθημερινό αυτοκίνητο μια McLaren P1.

Long Tail έκδοση και για την 720S

    Ο επικεφαλής της McLaren, Mike Flewitt, επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει LT (Long Tail) έκδοση και για την 720S, η οποία μόλις απ