Η Liberty Walk κάνει μια McLaren 650S να μοιάζει με την P1 GTR

Η Liberty Walk κάνει μια McLaren 650S να μοιάζει με την P1 GTR

Η Liberty Walk κάνει μια McLaren 650S να μοιάζει με την P1 GTR

Ο Ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Liberty Walk παρουσίασε ένα ακόμα kit για την αναβάθμιση της εξωτερικής εμφάνισης της McLaren 650S, το οποίο εκτός από τον χρωματικό συνδυασμό, και αισθητικά φέρνει αρκετά στο track weapon της βρετανικής εταιρίας, την P1 GTR.

    Το "πακέτο" περιλαμβάνει ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα, πλαϊνά skirts και σύστημα εισαγωγής αέρα, πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη, πίσω αεροτομή και τέλος τις ακτινωτές ζάντες. Είναι κατασκευασμένο από carbon και το κόστος του ανέρχεται στα ¤36.500 χωρίς την αεροτομή ή ¤40.700 με. Οι σφυρήλατες ζάντες της 3SDM δεν περιλαμβάνονται στην τιμή, ούτε η αναβαθμισμένη ανάρτηση αξίας 13.100 ευρώ.

    Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι, και η 650S κινείται με τον 3,8 λίτρων V8 twin-turbo κινητήρα, που αποδίδει 650 ίππους, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω του κιβωτίου επτά σχέσεων διπλού συμπλέκτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

McLaren 570S by Prior Design

    Ο βελτιωτικός οίκος Prior-Design παρουσίασε το αεροδυναμικό full carbon κιτ για τη McLaren 570S, προσθέτοντας επίσης μια πρ

Η MSO αναπαλαίωσε την McLaren F1 GTR Longtail 25R

    Η McLaren Special Operations (MSO) παρουσιάζει το πρόγραμμα αναπαλαίωσης F1 Certified και μας δείχνει την αναπαλαιωμένη McL

McLaren 650S Spider με bodykit της Liberty Walk

    H Liberty Walk παρουσίασε ένα ακόμα kit, αναβαθμίζοντας αυτή τη φορά την εξωτερική εμφάνιση της McLaren 650S Spider.