Η McLaren Teasαρει την 720S

Η McLaren Teasαρει την 720S

Η McLaren Teasαρει την 720S

    Η McLaren δημοσιοποίησε την πρώτη φωτογραφία teaser του πολυαναμενόμενου νέου μοντέλου της, το οποίο θα αντικαταστήσει την 650S.

    Το νέο supercar της βρετανικής φίρμας, πιθανότατα θα κυκλοφορεί με το όνομα 720S και σύμφωνα με δηλώσεις μέσα από το εργοστάσιο, θα είναι σαφώς βελτιωμένο τόσο σε ισχύ όσο και σε οδική συμπεριφορά. Στην φωτογραφία βλέπουμε μία λεπτομέρεια της ενεργής πίσω αεροτομής, η οποία διαθέτει λειτουργία airbrake, εξασφαλίζοντας ισορροπία κατά την πέδηση, σε πολυ υψηλές ταχύτητες. 

    Επίσης, η νέα McLaren θα προσφέρει ακόμη καλύτερη αεροδυναμική απόδοση, με βελτιωμένες κατά 50% τιμές κάθετης δύναμης (downforce) και καλύτερη ψύξη του κινητήρα, μέσω των αεραγωγών που έχουν τοποθετηθεί στις πόρτες. Ένα ακόμη στοιχείο του συγκεκριμένου μοντέλου είναι το νέας σχεδίασης διθέσιο αμάξωμα, αλλά και ο κινητήρας, που εκτιμάται ότι θα είναι ένας V8 Twin-Turbo 4,0 λίτρων, με απόδοση 720 ίππων. Για περισσότερες λεπτομέρειες, υπομονή μέχρι τις 7 Μαρτίου, όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

McLaren F1 LM-Spec πωλείται για πάνω από 15 εκατ. δολάρια

    Πριν σχεδόν τρία χρόνια, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε στο σφυρί από τον οίκο RM Sotheby’s σε εκδήλωση που έγινε στο Mon

Έχοντας για καθημερινό αυτοκίνητο μια McLaren P1

    Γνώρισε τον Go Hiramatsu, έναν Ιάπωνα δικηγόρο, ο οποίος έχει επιλέξει να έχει για καθημερινό αυτοκίνητο μια McLaren P1.

Long Tail έκδοση και για την 720S

    Ο επικεφαλής της McLaren, Mike Flewitt, επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει LT (Long Tail) έκδοση και για την 720S, η οποία μόλις απ