Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων (vid)

Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων (vid)

Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων (vid)

    Θυμηθείτε το δέος που νοιώθατε όταν ήσαστε παιδιά, εμπρός στο αυτοκίνητο των ονείρων σας. Πόσο υπέροχο θα ήταν να μπορούσατε να το αποκτήσετε; 

    Τα μικρά παιδιά συνήθως κάνουν τα μεγαλύτερα όνειρα. Και χαίρονται με ένα μοναδικό, πηγαίο και εντυπωσιακό τρόπο όταν αυτά γίνονται πραγματικότητα.

    Όσα από αυτά αγαπούν τα αυτοκίνητα, σίγουρα θα έχουν ονειρευτεί μια McLaren P1. Το εκπληκτικό hypercar της βρετανικής εταιρείας, που με τους 950 ίππους του μπορεί να στοιχειώσει τα όνειρα όχι μόνο των παιδιών, μα κάθε άντρα ανεξαρτήτως ετών.

    Ωστόσο ο κόσμος των παιδιών απαιτεί προσαρμογές και αυτές τις έκανε με μεγάλη επιτυχία η McLaren για να ενσαρκώσει μια από τις πιθανότατα πιο ακραίες προσδοκίες τους: να έχουν μια P1 δική τους.

    Η πρώτη πλήρως ηλεκτρική και απόλυτα προσαρμοσμένη στον παιδικό κόσμο McLaren είναι λοιπόν γεγονός . Όπως και το υπέροχο video για την προβολή της, που φέρνει τόσο κοντά τον κόσμο των μικρών και των μεγάλων.

    Η υπό κλίμακα McLaren με τον ηλεκτρικό κινητήρα έχει φυσικά και υπό κλίμακα επιδόσεις: τελική ταχύτητα 5 χλμ./ώρα και μόλις 3 ταχύτητες. Διαθέτει όμως και σπάνια στοιχεία για αυτοκίνητο - παιχνίδι (όπως οφείλει ως McLaren) και συγκεκριμένα μια ταχύτητα όπισθεν και ενσωματωμένο MP3 player.

    Το κόστος των περίπου 450¤ που αντικειμενικά δεν είναι μικρό, φαντάζει ελάχιστο αν το δείτε υπό το πρίσμα ότι σου δίνει το δικαίωμα να υποστηρίζεις ότι «έχω μια McLaren στο σπίτι». Χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις.

    Να λοιπόν η ευκαιρία για το απόλυτο δώρο Χριστουγέννων... όχι μόνο για τα παιδιά. 

Behind the scenes testing the new fully electric McLaren P1(TM)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

McLaren F1 LM-Spec πωλείται για πάνω από 15 εκατ. δολάρια

    Πριν σχεδόν τρία χρόνια, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε στο σφυρί από τον οίκο RM Sotheby’s σε εκδήλωση που έγινε στο Mon

Έχοντας για καθημερινό αυτοκίνητο μια McLaren P1

    Γνώρισε τον Go Hiramatsu, έναν Ιάπωνα δικηγόρο, ο οποίος έχει επιλέξει να έχει για καθημερινό αυτοκίνητο μια McLaren P1.

Long Tail έκδοση και για την 720S

    Ο επικεφαλής της McLaren, Mike Flewitt, επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει LT (Long Tail) έκδοση και για την 720S, η οποία μόλις απ