Νέα MSO αξεσουάρ για τις McLaren

Νέα MSO αξεσουάρ για τις McLaren

Νέα MSO αξεσουάρ για τις McLaren

    Οι νυν και μελλοντικοί κάτοχοι των μοντέλων της σειράς Super Series της McLaren, έχουν πλέον την δική τους γκάμα αξεσουάρ.

    Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα MSO (McLaren Special Operations), δημιούργησε τα νέα αυτά αξεσουάρ για τα μοντέλα 12C, 650S και 675LT, που σκοπό έχουν την οπτική, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις ουσιαστική βελτίωση. Σίγουρα ένα από τα πιο χρήσιμα είναι ο πίσω διαχύτης, κατασκευασμένος από carbon, ο οποίος βελτιώνει τη ροή του αέρα και μειώνει το βάρος, όπως και τα carbon φτερά με γρίλιες, τα οποία έχουν σχεδιαστεί έχοντας ως πρότυπο το αγωνιστικό πρωτότυπο McLaren M8D, που συμμετείχε στον θεσμό Can-Am το 1970. Τέλος, υπάρχουν αξεσουάρ και για το εσωτερικό, όπως τα carbon διακοσμητικά που συνδυάζονται με τις δερμάτινες επενδύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

McLaren F1 LM-Spec πωλείται για πάνω από 15 εκατ. δολάρια

    Πριν σχεδόν τρία χρόνια, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε στο σφυρί από τον οίκο RM Sotheby’s σε εκδήλωση που έγινε στο Mon

Έχοντας για καθημερινό αυτοκίνητο μια McLaren P1

    Γνώρισε τον Go Hiramatsu, έναν Ιάπωνα δικηγόρο, ο οποίος έχει επιλέξει να έχει για καθημερινό αυτοκίνητο μια McLaren P1.

Long Tail έκδοση και για την 720S

    Ο επικεφαλής της McLaren, Mike Flewitt, επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει LT (Long Tail) έκδοση και για την 720S, η οποία μόλις απ