Πόσο κοστίζει στην Αυστραλία η McLaren 570S Spider;

Πόσο κοστίζει στην Αυστραλία η McLaren 570S Spider;

Πόσο κοστίζει στην Αυστραλία η McLaren 570S Spider;

    Απόβαση στη μακρινή Αυστραλία έκανε η νέα McLaren 570S Spider, η οποία είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο της σειράς Sports Series.

    Η τιμή της στη χώρα των καγκουρό διαμορφώνεται στα 287.960 ευρώ, ενώ οι πρώτες παραδόσεις της θα ξεκινήσουν στο τέλος του τρέχοντος έτους. 

    Στο Σίδνεϊ λοιπόν η 570S Spider ανοίγει τη σκληρή οροφή της που χωρίζεται σε δυο κομμάτια, με τη διαδικασία να διαρκεί μόλις 15 δευτ., ενώ μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και εν κινήσει αρκεί η ταχύτητα να μην υπερβαίνει τα 40 χλμ./ώρα.

    Ο V8 twin-turbocharged κινητήρας της έχει ισχύ 570 ίππων και ροπή 600 Nm. Οι επιδόσεις είναι ίδιες με αυτές της 570S Coupe με την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε μόλις 2 δευτ. και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 328 χλμ./ώρα. Σημειώστε ότι με ανοιχτή την οροφή η τελική ταχύτητα «περιορίζεται» στα 315 χλμ./ώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

McLaren F1 LM-Spec πωλείται για πάνω από 15 εκατ. δολάρια

    Πριν σχεδόν τρία χρόνια, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε στο σφυρί από τον οίκο RM Sotheby’s σε εκδήλωση που έγινε στο Mon

Pure McLaren Experience 2017 [Vid]

    Μια ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης προσφέρει η McLaren σε VIP πελάτες της, αλλά και φίλους της βρετανικής μάρκας.

Έχοντας για καθημερινό αυτοκίνητο μια McLaren P1

    Γνώρισε τον Go Hiramatsu, έναν Ιάπωνα δικηγόρο, ο οποίος έχει επιλέξει να έχει για καθημερινό αυτοκίνητο μια McLaren P1.