Στην πίστα με την εκρηκτική McLaren Senna [Vid]

Στην πίστα με την εκρηκτική McLaren Senna [Vid]

Στην πίστα με την εκρηκτική McLaren Senna [Vid]

    Όχι, δεν μπορείτε να αγοράσετε μια από τις 500 McLaren Senna που κατασκευάστηκαν. Ο λόγος είναι απλός, έχουν πωληθεί όλες με τιμή εκκίνησης 780.00 ευρώ. Τιμή που δεν είναι ακριβώς φιλική για τη μεσαία τάξη.

    Σε ένα νέο βίντεο από τη McLaren, η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία μας δείχνει μια δοκιμή της Senna στην πίστα και εξηγεί όλα τα τεχνικά κομμάτια που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το supercar ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο.

    Η McLaren εργάστηκε σκληρά για να κρατήσει το βάρος της χαμηλά, η Senna ζυγίζει μόλις 1.197 κιλά. Η τεράστια πίσω πτέρυγα ζυγίζει κάτω από 5 κιλά και μπορεί να μεταφέρει 500 φορές το βάρος της. Οι πόρτες ζυγίζουν 10 κιλά η καθεμία.

    Η εξοικονόμηση βάρους βοηθάει το τεράστιο ποσό της ιπποδύναμης και της ροπής στρέψης να μεταφράζονται σε απόδοση στην πίστα. Ο υπερτροφοδοτούμενος V8, 4.0 λίτρων κινητήρας αποδίδει 789 ίππους και ροπή 800 Nm, που αποστέλλονται στους πίσω τροχούς μέσω μιας μετάδοσης επτά ταχυτήτων με διπλό συμπλέκτη. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 340 km/h, η οποία μπορεί να μην φαίνεται μεγάλη, αλλά είναι αρκετή για αγώνες στην πίστα. Επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 2,8 δευτερόλεπτα.

McLaren Senna: Utterly Uncompromising

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η McLaren Senna ποζάρει με το μονοθέσιο του Άιρτον! [Vid]

    Χορευτικές φιγούρες γύρω από το μονοθέσιο του Άιρτον Σένα κάνει η McLaren που φέρει το όνομα του Βραζιλιάνου.  

Το EVO παρουσιάζει την McLaren Senna [Vid]

    Το βίντεο του EVO, μας δείχνει από κοντά την εκρηκτική McLaren Senna.

McLaren Senna με Carbon Theme αξίας 340.000 Ευρώ

    Η McLaren στο περίπτερό της στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσει μια μοναδική Senna, την Senna Carbon Theme, η οποία όπως