Στις 26 Οκτωβρίου η παρουσίαση της McLaren Speedtail

Στις 26 Οκτωβρίου η παρουσίαση της McLaren Speedtail

Στις 26 Οκτωβρίου η παρουσίαση της McLaren Speedtail

    Κορυφώνει την αγωνία η McLaren, καθώς βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο αποκάλυψης της νέας Speedtail, η οποία θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της διαδικτυακά στις 26 Οκτωβρίου.

    Το πρώτο hypercar της βρετανικής εταιρίας, όπως μπορούμε να διακρίνουμε από την παραπάνω φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, διαθέτει εντυπωσιακό πίσω τμήμα με αρκετές «νευρώσεις», λεπτά φωτιστικά σώματα, ενώ αναγράφεται και το όνομα της.

    Το σεντόνι από πάνω της θα τραβηχτεί σε μια ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, ενώπιον των 106 (αυτός είναι ο περιορισμένος αριθμός παραγωγή της) τυχερών και συνάμα εκλεκτών πελάτων της McLaren που έχουν από τώρα εξασφαλίσει την αγορά μιας Speedtail. Οι υπόλοιποι μπορούμε απλά να παρακολουθήσουμε την πρεμιέρα της μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση cars.mclaren.com.

    Υπενθυμίζουμε ότι το όνομα της Speedtail έγινε γνωστό προς το τέλος του περασμένου Ιουνίου, ενώ σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μοντέλα της McLaren δεν περιέχει κάποιον αριθμό. Σύμφωνα με τη McLaren η νέα Speedtail θα είναι το πιο αεροδυναμικό, το πολυτελέστερο αλλά και ταχύτερο μοντέλο που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα, καθώς θα μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και την τελική ταχύτητα των 391 χλμ./ώρα της θρυλικής F1. Ακόμα ένας κοινός παρονομαστής του Speedtail με την F1 είναι η τριθέσια διάταξη των καθισμάτων με τον οδηγό να βρίσκεται στο κέντρο.

    Το υβριδικό της σύστημα θα απαρτίζεται από ένα βενζινοκινητήρα και ένα ηλεκτροκινητήρα που θα έχει ισχύ πάνω από 100 ίππους. Παράλληλα η McLaren αναφέρει ότι η νέα Speedtail θα είναι το πρώτο από τα 18 μοντέλα που περιλαμβάνει το επιχειρηματικό της πλάνο ονόματι Track25. Η παραγωγή της εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει στο τέλος του επόμενου έτους, ενώ η τιμή της θα αγγίζει τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρυσός 18 καρατίων και carbon στο σήμα της McLaren Speedtail

    Πλέον έχουμε ακόμα ένα λόγο να ζηλεύουμε τους μόλις 106 τυχερούς ιδιοκτήτες της επερχόμενης McLaren Speedtail.

McLaren Speedtail. Ο αντικαταστάτης της McLaren F1 [Vid]

    Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η McLaren ετοιμάζει το πρώτο Hyper-GT στον κόσμο, το οποίο θα ενταχτεί στη γκάμα των Ultimate Seri

H πρώτη McLaren Senna διένυσε ήδη 1.400 χλμ.

    Εσείς τι θα κάνατε αν παραλαμβάνετε τα κλειδιά της πρώτης McLaren Senna; Πιθανότατα θα την περνάτε και τα θα ξεκινούσατε έν