Πρωτότυπο ταχύπλοο με το i-Cockpit της Peugeot

Πρωτότυπο ταχύπλοο με το i-Cockpit της Peugeot

Πρωτότυπο ταχύπλοο με το i-Cockpit της Peugeot

    Η Peugeot συνεργάστηκε με τη Benetau, μια εταιρία κατασκευής σκαφών και μας παρουσιάζουν το Sea Drive Concept.

    Πρόκειται για ένα πρωτότυπο ταχύπλοο, με το i-Cockpit της Peugeot να συνδυάζεται με το σύστημα Ship Control της Benetau. Το σκάφος έχει μικρό τιμόνι, ώστε ο χειρισμός του γίνεται πιο εύκολος και πιο άμεσος, ενώ η μεγάλη οθόνη των 17″ προσφέρει, άμεση πρόσβαση σε κάθε λειτουργία του σκάφους. Μία δεύτερη αναδιπλούμενη οθόνη, προσφέρει τις βασικές πληροφορίες πορείας μπροστά στον οδηγό για άμεση πληροφόρηση.

    Τέλος, και στις δύο πλευρές του πιλοτηρίου, συναντάμε διακόπτες ίδιους με αυτούς που χρησιμοποιούνται στα SUV της Peugeot. Ο CEO της Peugeot, Jean-Philippe Imparato δήλωσε:

    Το Peugeot i-Cockpit, αναδεικνύει τις βασικές αξίες της Peugeot, την πρωτοπορία, το σχεδιασμό και την ανώτερη ποιότητα», είπε σχετικά με την συνεργασία. Είμαστε ευτυχείς που έχουμε την δυνατότητα να εφαρμόσουμε την εργονομία και τον σχεδιασμό του i-Cockpit σε μία διαφορετική βιομηχανία και να αποδείξουμε την προσαρμοστικότητα του συστήματος ειδικά μέσα από μία συνεργασία με μία μάρκα κύρους όπως η Beneteau.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη Γενεύη το νέο Peugeot 508

    Η Peugeot ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης που θα γίνει τον Μάρτιο τη νέα γενιά του εκπροσώπου της στη με

Σε δημοπρασία ένα Ford RS200 Evo

    Στις 2 του Δεκέμβρη, ο οίκος Bonhams θα βγάλει στο σφυρί ένα από τα 24 Ford RS200 Evolution.

Η καλύτερη έκθεση McLaren στην Ευρώπη

    H McLaren, το όνομα της οποίας είναι - όπως αυτό της Ferrari - άρρηκτα συνδεδεμένο με τη Formula 1, βράβευσε την κο