Έτοιμο το Porsche Design Dynamiq GTT 115 Hybrid [Vid]

Έτοιμο το Porsche Design Dynamiq GTT 115 Hybrid [Vid]

Έτοιμο το Porsche Design Dynamiq GTT 115 Hybrid [Vid]

    Το ναυπηγείο Dynamiq παρουσιάζει το νέο του δημιούργημα, το οποίο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το σχεδιαστικό κέντρο της Porsche.

    Το συνολικού μήκους 35 μέτρων Dynamiq GTT 115 διαθέτει αλουμινένια γάστρα, ενώ οι δύο V12 κινητήρες της MAN έχουν συνολική απόδοση απόδοσης 1.650 ίππους, χαρίζοντας στο βάρους 198 τόνων σκαρί μέγιστη ταχύτητα 21 κόμβων (40 χλμ./ώρα) με την αυτονομία του να φτάνει τα 3.400 ναυτικά μίλια (6.300 χλμ).

    Επίσης, όταν το επιθυμεί ο ιδιοκτήτης, το σκάφος μπορεί να κινηθεί μόνο με τους ηλεκτροκινητήρες που διαθέτει, οι οποίοι δίνουν τελική ταχύτητα 6 κόμβων (11 χλμ./ώρα).

    Το σκάφος προσφέρει, σύµφωνα µε στοιχεία του ναυπηγείου, τεράστιο sun deck ακολουθώντας το µότο του ναυπηγείου που είναι “Live Smart. Be Dynamiq”.

    Άλλωστε, αυτό το νέο όνοµα στον κόσµο των superyacht βασίζεται στις αρχές της καινοτοµίας και της λειτουργικότητας, µε βάση τις οποίες δηµιουργείται µια νέα κατηγορία, αυτή των Smart yacht.

    To Dynamiq GTT 115 ντεμπουτάρει στο Ναυτικό Σαλόνι του Μονακό με την τιμή του να ξεκινά από τα 12,5 εκατομμύρια ευρώ.

    Παράλληλα ο ενδιαφερόμενος αγοραστής, μέσω του on line configurator στην ιστοσελίδα του ναυπηγείου μπορεί να το παραγγείλει όπως αυτός επιθυμεί.

    Ανάμεσα στα αξεσουάρ του προαιρετικού εξοπλισμού βρίσκεται και μία Porsche Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ατελείωτο drift με μια Porsche 911 GT3 RS

    Δεν έχει σχεδιαστεί για αυτό το σκοπό, αλλά φαίνεται να τα καταφέρει εξαιρετικά.

Πέντε σπάνιες Porsche παραγωγής [Vid]

    Δεν είναι πάντα οι πιο γρήγορες ή οι πιο ακριβές.

Οι 5 Porsche με τις πιο τρελές αεροτομές

    Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία το μέγεθος και το σχήμα μιας αεροτομής μπορεί να ποικίλει από μοντέλο σε μοντέλο, ωστόσο ο