Η ισχυρότερη Porsche παραγωγής είναι η Panamera Turbo S E-Hybrid!

Η ισχυρότερη Porsche παραγωγής είναι η Panamera Turbo S E-Hybrid!

Η ισχυρότερη Porsche παραγωγής είναι η Panamera Turbo S E-Hybrid!

    H Panamera Turbo S E-Hybrid θα είναι διαθέσιμη και ως Executive με κατά 150 χιλιοστά μεγαλύτερο μεταξόνιο, ενώ οι τιμές της διαμορφώνονται στη Γερμανία στις 185.736 ευρώ για τη στάνταρ έκδοση και στις 199.183 ευρώ για την Executive.

    Η νέα έκδοση της Panamera που θα παρουσιαστεί επίσημα στη Γενεύη θα είναι η πρώτη υβριδική που ταυτόχρονα θα είναι και το top μοντέλο της γκάμας. Η καινούργια, δεύτερη κατά σειρά υβριδική Panamera ονομάζεται Turbo SD E-Hybrid και το σύστημα πρόωσής της αποτελείται από το V8 των 4.000 κ.εκ. και των 550 ίππων της Panamera turbo και από έναν ηλεκτροκινητήρα 100 kW (136 ίππων).

    O τελευταίος τροφοδοτείται από μπαταρία 14,1 kWh που σε οικιακό δίκτυο φορτίζει μέσα σε 6 ώρες, ενώ η συνδυαστική ισχύς φτάνει τα 680 άλογα, που καθιστούν την Panamera Turbo S E-Hybrid το πιο ισχυρό μοντέλο στην τρέχουσα γκάμα της γερμανικής εταιρείας. Όσο για τη συνδυαστική ροπή είναι 850 Nm.

    Η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, υπάρχουν όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα που διαθέτει η Porsche, ενώ από πλευράς επιδόσεων σημειώστε 3,4 δεύτερα για το 0-100 και τελική 310 χλμ./ ώρα. Η κορυφαία πλέον Panamera μπορεί να κινηθεί 50 χιλιόμετρα καθαρά ηλεκτρικά, ενώ η μέση κατανάλωσή της, με βάση τον τυποποιημένο κύκλο είναι 2,9 λίτρα και 16,2 kWh για κάθε 100 χιλιόμετρα, με αντίστοιχες εκπομπές CO2 66 γραμμαρίων το χιλιόμετρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτή είναι η νέα Porsche Panamera

    Το Γερμανικό πολυτελές μοντέλο «πιάστηκε» να κυκλοφορεί χωρίς καμουφλάζ, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε την τελι

Αυτή είναι η νέα Porsche Cayenne [Vid]

    Η 3η γενιά του SUV μοντέλου της Porsche είναι γεγονός.

Η «οικογένεια» Porsche 911 μεγαλώνει [Vid]

    Το νέο μοντέλο που προστίθεται στην γκάμα της 911 λέγεται Carrera T και έρχεται με 370 ίππους, εντυπωσιακές επιδόσεις και δ