Η νέα Porsche 911 R έρχεται χωρίς όρια παραγωγής;

Η νέα Porsche 911 R έρχεται χωρίς όρια παραγωγής;

Η νέα Porsche 911 R έρχεται χωρίς όρια παραγωγής;

    Με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, η 911 R έκανε τη διαφορά όταν παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2016. Ωστόσο, η διαθεσιμότητα ήταν πολύ περιορισμένη, καθώς η Porsche κατασκεύασε μόνο 991 μονάδες, προς τιμήν της κωδικής ονομασίας που δόθηκε σε αυτήν τη γενιά.

    Δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι η αξία του μοντέλου αυξήθηκε στα ύψη το ίδιο έτος, καθώς άρχισε ένας αγώνας μεταξύ των συλλεκτών. Κάποιος στη Νορβηγία αποφάσισε να την πουλήσει 750.000 ευρώ, ενώ ένας άλλος είχε το θάρρος να ζητήσει 1.2 εκατομμύρια ευρώ.

    Αυτό θα σταματήσει κάπου εδώ, καθώς η Porsche αποκάλυψε ότι μια έκδοση με ατμοσφαιρικό κινητήρα και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είναι στο δρόμο και αυτήν τη φορά θα είναι ένα κανονικό μοντέλο παραγωγής. Με άλλα λόγια, δεν πρόκειται να κατασκευαστεί σε περιορισμένους αριθμούς, όπως συνέβαινε με την ειδική έκδοση 911 R.

    Τα καλά νέα αποκαλύφθηκαν από τον επικεφαλής της R & D της Porsche, Michael Steiner, ενώ μιλούσε στο Autocar για τη νέα Cayenne. Δεν είναι σαφές αν η νέα παραλλαγή της 911 πρόκειται να βασιστεί στην τρέχουσα γενιά ή θα παρουσιαστεί με τη γενιά 992, που έρχεται προς το τέλος της δεκαετίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ατελείωτο drift με μια Porsche 911 GT3 RS

    Δεν έχει σχεδιαστεί για αυτό το σκοπό, αλλά φαίνεται να τα καταφέρει εξαιρετικά.

Πέντε σπάνιες Porsche παραγωγής [Vid]

    Δεν είναι πάντα οι πιο γρήγορες ή οι πιο ακριβές.

Οι 5 Porsche με τις πιο τρελές αεροτομές

    Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία το μέγεθος και το σχήμα μιας αεροτομής μπορεί να ποικίλει από μοντέλο σε μοντέλο, ωστόσο ο