"Υπάρχει χώρος για πιο γρήγορο Polo GTI"

"Υπάρχει χώρος για πιο γρήγορο Polo GTI"

"Υπάρχει χώρος για πιο γρήγορο Polo GTI"

    Το νέο γρήγορο μικρό της Volkswagen μπορεί να γίνει ακόμη ταχύτερο, καθώς έχει όλες τις βάσεις για μια αντίστοιχη έκδοση.   

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι η Volkswagen θα λανσάρει το Polo με μια ισχυρότερη έκδοση R, όμως πλέον μοιάζει σαν να υλοποιείται το σχέδιο. 

    Η σημερινή έκδοση GTI εφοδιάζεται με ένα μοτέρ 2.0 λίτρων βενζίνης που αποδίδει 200 ίππους και χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις στο γερμανικό supermini, όμως τόσο ο κινητήρας, όσο και το πλαίσιο μπορούν να διαχειριστούν ακόμη μεγαλύτερη ισχύ, ειδικά με τις κατάλληλες τροποποιήσεις που θα γίνουν στο αυτοκίνητο. 

    Δεν αποκλείεται η πιθανή νέα έκδοση να είναι και τετρακίνητη! Αν το τελευταίο γίνει πραγματικότητα, τότε θα μιλάμε για το... απόλυτο Volkswagen Polo που έχουμε γνωρίσει έως και σήμερα. Ακόμη τίποτα δεν είναι επίσημο, όμως οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες από ποτέ! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η VW δεν θέλει τον ειδικό ελεγκτή για το Dieselgate

    Παρότι έχουν περάσει περισσότερα από 2 χρόνια από τότε που ξέσπασε το Dieselgate, η VW ακόμη δεν έχει αφήσει πίσω της το σκ

Η VW δεν πουλά τις Bugatti και Bentley

    Για ακόμη μια φορά, ο στέλεχος της VW, διαψεύδει τα δημοσιεύματα εκείνα που θέλουν την γερμανική εταιρία να πουλά κάποιο πο

Την άνοιξη η πρεμιέρα του νέου Touareg

    Η Volkswagen επιβεβαίωσε ότι το νέο Touareg θα παρουσιαστεί την ερχόμενη άνοιξη.