Μακάρι να είναι έτσι η Formula 1 του μέλλοντος

Μακάρι να είναι έτσι η Formula 1 του μέλλοντος

Μακάρι να είναι έτσι η Formula 1 του μέλλοντος

    Ευσεβείς πόθοι πιθανότατα, καθώς η FIA έχει πάρει τις αποφάσεις της αναφορικά με την χρήση του Halo. Προσδοκούμε ανάσταση λογικής και αναθεώρησης απόψεων.

    Μέχρι τότε, μπορούμε να αντλούμε ελπίδα και παρηγοριά από τα σχέδια του Antonio Paglia, ενός φιλόδοξου Ιταλού που οραματίζεται μια Formula 1 νέα, αλλά χωρίς να λείπουν οι πινελιές από το μεγαλειώδες παρελθόν. Εξ ου και τα renderings στα χρώματα της Rothmans και της Marlboro, ως φόρος τιμής στις Williams FW16 και McLaren MP4/4 που μεγαλούργησαν στα θεϊκά χέρια του Ayrton Senna, αλλά και στη Ferrari F310 που έκανε θαύματα -αναλογικά με τις δυνατότητες της- σε αυτά του Michael Schumacher.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωτιά παρά τις ατυχίες για Peugeot στο Silk Way

    To ράλι των 9.599 χιλιομέτρων από τη Ρωσία στην Κίνα ολοκληρώνεται σε τέσσερις ημέρες, με την Peugeot στην πρώτη θέση αλλά

Jaguar Classic Challenge: Ένας αγώνας με μοντέλα και οδηγούς βετεράνους.

    Tο παρελθόν και το παρόν της Jaguar συναντήθηκε στην πίστα του Λε Μαν, όπου η βρετανική εταιρία ανέστησε 65 αγωνιστικά της

Το 1-2 οι Ferrari στην Ουγγαρία

    Με τη δεύτερη νίκη στην Ουγγαρία, ο Κίμι Ραϊκόνεν έγινε το απόλυτο αφεντικό των πόντιουμ στο Ουγγαρόρινγκ με 8 παρουσίες.